; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Daniel Dae Kim și Grace Park

Actorii Daniel Dae Kim și Grace Park părăsesc serialul „Hawaii 5.0” după șapte sezoane

04 July 2017

Vedetele asiatice ale serialului „Hawaii 5.0' Daniel Dae Kim și Grace Park nu vor mai fi în distribuția show-ului de la CBS după ce televiziunea a refuzat să-i plătească la fel ca pe colegii lor caucazieni, a aflat „Variety'.

O sursă, ca de obicei rămasă anonimă, a povestit că plecarea celor doi actori, Kim și Park, se datorează cererii acestora de a fi plătiți la fel cu colegii lor Alex O’Loughlin și Scott Caan, dar nu au reușit să ajungă la o înțelegere cu producătorul serialului, CBS Television Studios.

Oferta finală a CBS pentru cei doi actori ar fi fost cu „10-15% mai mică' decât pachetul salarial oferit lui Alex O’Loughlin și Scott Caan.

Un purtător de cuvânt al CBS a declarat pentru „Variety': „Apreciem enormul talent al actorilor Daniel și Grace și profesionalismul desășârșit pe care cei doi l-au demonstrat în fiecare din cele 168 de episoade. Ei ne-au ajutat să construim un extraordinar și nou «Hawaii 5.0». Le dorim toate cele bune și mult succes în noile lor proiecte'.

„Hawaii 5.0', reboot-ul serialului polițist produs de CBS, a avut premiera în 2010, iar Daniel Dae Kim și Grace Park au jucat alături de Alex O’Loughlin și Scott Caan vreme de șapte sezoane.

Sezonul al optulea al serialului va debuta, în State, pe 29 septembrie 2017, iar personajele interpretate de Kim și Park, Chin Ho Kelly și Kono Kalakaua, nu vor mai apărea.

„Hawaii 5.0' este difuzat și la noi de canalul Diva.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare