; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Actorii consacrati intra in probe

15 December 2008

“Craciun ca noi n-are nimeni”, sustin cei de la TVR 1. Acestia ii invita pe telespectatori ca, timp de doua seri consecutive (miercuri, 24 decembrie, si joi, 25 decembrie), sa urmareasca un spectacol special gazduit de actorii George Ivascu si Valentin Teodosiu.
Atat in seara de Ajun, cat si in cea de Craciun, telespectatorii TVR 1 vor putea sa urmareasca un program special regizat de Gelu Colceag. Prima parte a spectacolului, cea de miercuri seara, a fost realizata sub forma unei auditii pentru un spectacol de Craciun la care dau probe actori celebri precum Florin Piersic, Horatiu Malaele, Dorina Chiriac, Alexandru Bindea si Emilia Popescu. Acestia vor trebui sa faca dovada talentului lor in fata celor doi regizori fictivi interpretati de George Ivascu si Valentin Teodosiu, urmand ca in seara de joi sa fie pus in scena spectacolul de Craciun. Programul muzical va fi sustinut de cantaretii Benone Sinulescu, Angela Similea, Daniela Condurache si Ducu Bertzi.

Auditia
George Ivascu n-a vrut sa ne divulge prea multe despre “Craciun ca noi n-are nimeni” de teama sa nu strice surpriza telespectatorilor. A spus, insa, ca “totul a fost gandit ca o piesa de teatru, iar toate personajele au legatura intre ele, atat in prima, cat si in cea de-a doua parte. Scenariul este scris de Adrian Lustig, cel care a facut celebra <> a lui Horatiu Malaele. La productia spectacolului a participat o echipa profesionista, careia i s-au alaturat nume mari ale scenei”. Pe de alta parte, Valentin Teodosiu sustine ca productia TVR 1 reprezinta cel mai reusit program de varietati de Craciun realizat pana in prezent. “In prima seara este aparent un fiasco total. Se dau probe, vin vedetele si cei necunoscuti. Producatorul pe care-l joc eu ii alege pe cei necunoscuti pentru ca sunt mai ieftini si facem o repetitie de Craciun. Craciunul este facut numai cu vedete de toate felurile si de toate culorile, actori si cantareti talentati. Sunt convins ca va avea un succes imens”.

Florin Piersic isi joaca propriul rol in cadrul spectacolului, in timp ce actrita Emilia Popescu va fi una dintre personajele necunoscute care au venit la casting sa-si incerce norocul. “Eu sunt o profesoara de limba engleza din Moldova care participa la casting ca sa apara in emisiunea de Craciun”, a declarat aceasta..

de Cristian Horga

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare