; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Actori pentru o zi

23 March 2009

Dupa ce au filmat o parte dintre clipurile campaniei “We love to entertain you”, vedetele de la Prima au ramas cu o multime de povestiri, toate amuzante.

In luna octombrie a anului trecut, studiourile casei de productie Castel Film au fost luate cu asalt de vedetele postului Prima TV, care au filmat o parte din clipurile campaniei “We Love to Entertain You”. Bebelusa Delia isi aminteste ca a trebuit sa-i invete pe actorii care apar alaturi de ele in spot cum sa se exteriorizeze, iar aceasta nu a fost singura lor provocare. “Nu a fost deloc usor sa dansam pe o bucata de scandura, care se misca ingrozitor, la 4 metri inaltime”, isi aminteste colega Oana.

Scotieni la 3° C
Pe 20 martie, Prima a inceput sa difuzeze un nou clip, ai carui protagonisti sunt actorii serialului “Nimeni nu-i perfect”. “Desi am filmat intr-o hala plina de praf, regizorul a reusit sa ne faca sa uitam de oboseala si sa petrecem 8 ore minunate”, a spus actrita Liana Petrescu. Si Ernest isi aminteste ca a ramas fara un loc la masa in clipul din restaurant. “Toata lumea a apucat sa prinda un scaun, insa eu nu. In ID nu se vede, dar eu practic stau in picioare”. Nu in ultimul rand, Codrut Keghes ne-a povestit despre experienta sa scotiana. “M-am simtit bine in pielea unui scotian veritabil, chiar daca erau 3º C afara si eram incaltati doar in niste opincute”, a spus prezentatorul emisiunii “Fitze cu Dezbracatu'”.

de Cristian Horga

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare