; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Actori noi în „Soţia perfectă”

21 July 2010

Michael Ealy imdb.comMichael Ealy (pe care îl ştiţi din „Flash Forward – Amintiri din viitor', serial difuzat la noi de postul AXN) se va alătura distribuţiei serialului „Soţia perfectă' (dat în România de Hallmark), scrie ausiellofiles.ew.com.

Actorul de 36 de ani va fi Derrick Bond, în ce-a de-a doua serie a producţiei care o are pe Julianna Margulies în rolul principal (Alicia Florrick) şi care a fost recent nominalizată la nouă premii Emmy.

Bond este directorul unei firme de avocatură cu care va fuziona firma lui Will (Josh Charles) şi Diane (Christine Baranski) şi care devine noul mentor al Aliciei. Ealy va juca în cel puţin zece episoade din al doilea sezon şi nu este singurul nou actor din distribuţie.

El se alătură actriţei Tammy Blanchard (33 de ani), care a jucat – printre altele – în „Lege şi ordine' şi care o va interpreta pe noua confidentă a lui Cary (Matt Czuchry), şi ea angajată a procurorului corupt Glen Childs (Titus Welliver). Al doilea sezon din „Soţia perfectă' va debuta în Statele Unite pe data de 30 septembrie.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare