; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Daisy Edgar Jones

„Acolo unde cântă racii” și-a găsit actrița principală. Cine mai face parte din distribuție

26 January 2021

„Acolo unde cântă racii', ecranizarea bestsellerului omonim scris de Delia Owens, de a cărui realizare se ocupă compania de producție a lui Reese Witherspoon, Hello Sunshine, și-a găsit primii membri ai distribuției. 

Daisy Edgar-Jones, pe care o știți din ecranizarea romanului „Oameni normali' de Sally Rooney, va interpreta rolul principal în film. Frumoasa actriță britanică, în vârstă de 22 de ani, îi va da viață lui Kya, personajul central al poveștii imaginate de Delia Owens, anunță variety.com. 

De asemenea, recent, noi actori au fost cooptați în acest proiect. Printre ei, Harris Dickinson și Taylor John Smith.

Potrivit celor de la Deadline, cei doi s-au numărat printre mulții actori care „au luptat pentru un rol principal în film'. Pe Harris Dickinson îl știți din „Maleficent: Mistress of Evil' sau din „Beach Rats'; în curând, el va putea fi văzut în filmul „The Kings Man'. În ceea ce îl privește pe Taylor John Smith, acesta este cel mai cunoscut pentru rolul jucat în seria HBO „Sharp Objects' sau în filmul „The Outpost'.

 

Regizoarea „Acolo unde cântă racii' va fi Olivia Newman („First Match', „Pompierii din Chicago'), iar de scenariu se ocupă Lucy Alibar (co-scenarista filmului „Tărâmul visurilor', nominalizat la patru Oscaruri în 2013). 

În ultimii ani, Reese Witherspoon s-a impus ca producător al unor titluri de succes, precum „Marile minciuni nevinovate’, „The Morning Show’ sau „Little Fires Everywhere’. Actrița e și promotor al apreciatului club de lectură „Reeses Book Club’, care a remarcat încă din septembrie 2018 apreciatul roman al Deliei Owens, vândut în peste 8,5 milioane de copii pe plan mondial.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare