; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Achtung! Vine Brüno!

27 July 2009

L-ati urat ca Ali G si v-a dezgustat in rolul lui Borat. Pregatiti-va de inca o sfidare la adresa bunului-simt marca Sacha Baron Cohen: un austriac gay care vrea sa fie mai faimos ca Hitler.

“Nu sunt rasist, dar…”. “Nu sunt xenofob, dar…”. “N-am nimic cu homosexualii, dar…”. Va suna cunoscut? Ei bine, placerea secreta a cinefililor de pretutindeni, pe nume Sacha Baron Cohen (alias Ali G sau Borat), se intoarce pentru a ne da peste nas cu propriile prejudecati… asta cand nu isi flutura nonsalant barbatia, in prim-planuri generoase. Brüno, ultimul alter-ego al comicului britanic, e un fashion reporter gay, care vrea sa fie cel mai faimos austriac de la Hitler incoace si va provoaca la 80 de minute de imagini prea scandaloase pentru a fi recomandate celor slabi de inger. De vineri incolo, in caz ca va tenteaza.

Cohen se intoarce in America
Brüno merge pe urmele controversatului sau predecesor, Borat, luand S.U.A. cu asalt in cautarea celebritatii mondiale. Avand in vedere ca e vorba de Cohen, cititul printre randuri e la mare pret, dar asta nu inseamna ca nu veti avea de indurat glume incorecte politic, instantanee scandaloase si o portie sanatoasa de umor de autobaza. Nu ca ar fi ceva in neregula cu asta, nu?

Pana la urma, pariul lui Cohen cu critica si cu el insusi ramane in picioare: cat de mult poate intinde coarda pana sa derapeze iremediabil in zona prostului gust? Criticii va spun ca Brüno e periculos de aproape. Noi va spunem sa lasati copiii acasa si sa va pregatiti sufleteste pentru un film care contine sesiuni de epilare si tratamente faciale, cameo-uri marca Bono, Sting si Snoop Dogg si scene de dragoste intre niste barbati si o gloata anti-gay care arunca scaune.

de Alex Bala

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare