; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Acesti actori si au cumparat nominalizarile la premiile emmy cat au platit pentru a intra in cursa pentru_1_size24

Acești actori și-au cumpărat nominalizările la premiile Emmy. Cât au plătit pentru a intra în cursa pentru trofee

19 July 2019
N-au fost propuși de nimeni pentru vreun premiu Emmy, așa că s-au pus singuri pe listă. Trei actori care au jucat în Urzeala tronurilor și-au cumpărat nominalizările din acest an.
 

Nominalizarea celor trei la premiile Emmy din această toamnă a surprins pe toată lumea din industria TV. Însă, acum s-a aflat că actorii în cauză nu au fost propuși de postul TV la care Urzeala tronurilor a rulat.

Gwendoline Christie (Brienne of Tarth), Alfie Allen (Theon Greyjoy) și Carice van Houten (Melinsandre) s-au autoinvitat la ceremonia de decernare a premiilor Emmy din 22 septembrie 2019, din ipostaza de nominalizați.

 

Ei și-au cumpărat un loc la Emmy plătind infima sumă de 225 de dolari, scrie Hollywood Reporter. Această practică este permisă, însă rareori cineva face uz de ea. 

 

Gwendoline Christie se luptă cu Lena Headey, Sophie Turner și Maisie Williams pentru premiul la categoria Cea mai bună actriță secundară într-o dramă TV.  

Alfie Allen s-a înscris în cursa pentru un Emmy la categoria Actor secundar într-o dramă TV, unde va da peste Nikolaj Coster-Waldau (Jamie Lannister) și Peter Dinklage (Tyrion Lannister).

Carice van Houten concurează și ea la categoria Cea mai bună actriță secundară într-o dramă TV.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare