Homepage  / Cinema

Accident pe platourile filmului „The Pickup”, cu Eddie Murphy. Doi actori au ajuns la spital

Accident pe platourile filmului „The Pickup”, cu Eddie Murphy. Doi actori au ajuns la spital
8

de Andreea Hentea,

Recent, doi membri ai echipei filmului „The Pickup”, cu Eddie Murphy, realizat pentru studiourile Amazon MGM, au fost spitalizați în urma unui accident petrecut pe platourile de filmare.

Accident pe platourile filmului „The Pickup”, cu Eddie Murphy

Doi membri ai echipei de filmare au necesitat internarea în spital, iar alți câțiva au fost răniți într-un accident după ce o mașină și un camion s-au ciocnit pe platourile filmului „The Pickup”, în timpul filmării unei secvențe, a scris indiewire.com. Producția cu Eddie Murphy, realizată pentru studiourile Amazon MGM, se filmează în apropiere de Atlanta.

Potrivit Associated Press, o sursă a descris totul ca pe un „accident ciudat” și a precizat că secvența fusese repetată cu măsurile de siguranță adecvate.

You People Premiere – LAIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Dintre cei doi membri ai echipei care au fost internați și ale căror nume nu au fost făcute publice, unul a necesitat o spitalizare pe o durată mai mare. Rănile au inclus umflături, vânătăi și oase rupte, potrivit AP. Cât despre ceilalți membri ai echipajului care au fost răniți, este de așteptat ca aceștia să se recupereze complet, raportează aceeași sursă.

Secvența care a implicat accidentul a fost filmată de echipa responsabilă cu filmările în care nu sunt implicați actorii principali. Eddie Murphy și ceilalți actori principali, Keke Palmer și Pete Davidson, nu se aflau pe platouri în momentul accidentului.

Filmările continuă

„Din păcate, secvența nu a decurs conform planului, iar mai mulți membri ai echipei au fost răniți. Suntem, încă, în curs de a strânge date despre ceea ce s-a întâmplat și de ce, dar în primul rând gândurile noastre sunt la cei care se recuperează. Bunăstarea întregii echipe și a distribuției constituie prima noastră prioritate și vom continua să insistăm asupra celor mai înalte standarde de siguranță din industrie în timpul filmării. Toate măsurile de siguranță au fost revizuite înainte de filmare și monitorizate în timpul filmării”, a declarat într-un comunicat, pentru IndieWire, un purtător de cuvânt al studiourilor Amazon MGM.

Studiourile Amazon MGM nu au dezvăluit detalii despre răni sau despre persoanele implicate. Reprezentanții sindicatului care îi reprezintă pe membrii echipei de filmare au declarat pentru IndieWire că au început, la rândul lor, o anchetă privitoare la accident.

Filmul „The Pickup”, regizat de Tim Story, îi mai are în distribuție pe Andrew Dice Clay, Eva Longoria, Ismael Cruz Cordova, Jack Kesy și Marshawn Lynch. Filmul nu are, deocamdată, o dată de lansare, dar Associated Press relatează că nu este de așteptat ca producția să fie amânată în urma accidentului.

În luna februarie, un instalator, JC „Spike” Osorio, a murit în urma căderii de pe un căprior, pe platourile de filmare ale serialului Marvel „Wonder Man”, turnat la Los Angeles.

Sursă foto: Hepta – Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton