; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mirela vaida

„Acces Direct” revine cu ediții live la Antena 1, la 3 săptămâni de la infectările cu coronavirus din echipă

14 August 2020

Emisiunea „Acces Direct' iese din izolare și revine la Antena 1 cu un nou sezon, după ce mai mulți membri ai echipei au fost infectați cu noul coronavirus.

 

Luni, 17 august, Mirela Vaida revine în platoul de la Acces Direct, începând cu ora 17.00. Filmările emisiunii au fost suspendate temporar, după ce, la sfârșitul lunii iulie, au fost descoperite mai multe cazuri de COVID-19 printre membrii echipei.

Noul sezon al emisiunii este anunțat de un promo pe care postul Antena 1 îl difuzează deja pe micile ecrane.

 

 

Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii, s-a testat pentru noul coronavirus, iar din fericire rezultatul a fost negativ.

Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru gândurile bune, pentru faptul că ne sunteți alături. Știu că sunt și foarte multe critici, știu că foarte multă lume poate crede că e o regie ieftină. Eu spun că ăsta e cel mai mare pericol! Eu nu îmi pun viața, sănătatea și familia în pericol ca să fac regii. Nu e treaba mea asta și nu mă interesează. Eu sunt omul care merge zi de zi la muncă, care vine acasă, care își vede de familie și de copii. Pe unii nu poți să-i convingi. Nici nu e treaba mea, nici nu mă interesează. Sunt bine. Cel mai important e să fim sănătoși, să respectăm regulile, a declarat Mirela Vaida pe Instagram.

 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare