; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Acasă va difuza, de vineri, o nouă telenovelă. Află povestea din „Cine i cine”!

Acasă va difuza o nouă telenovelă. Află povestea din „Cine-i cine”!

22 June 2017

Începând de vineri, 23 iunie, Acasă va difuza în fiecare zi, de la ora 16:00, telenovela „Cine-i cine'/„¿Quién es quién?' (2015), din a cărei distribuție fac parte Danna Paola, Eugenio Siller și Grant Koo.

Noua producție are o intrigă complexă, plină de situații încurcate și de peripeții.

Perico Perez este un băiat șarmant, are 27 de ani, o voce frumoasă, este onest, are un suflet mare și se află într-o permanentă căutare de femei frumoase. Toate lucrurile merg bine până în momentul în care apare sosia acestuia, Leonardo. Cei doi sunt identici, însă un singur lucru îi diferențiază, acela că Perico reușește să câștige 60 de dolari pe zi din vânzarea unor plante, iar Leonardo este un impresar de succes și are un venit lunar de zeci de mii de dolari.

Asta până într-o zi când, printr-o întorsătură nebună a destinului, viețile băieților se schimbă, așa că Perico se bucură acum de banii și de puterea lui Leonardo, de locul lui de muncă, de casă, locuiește cu iubita acestuia și face parte dintr-o familie sus-pusă, însă toate acestea nu-i aduc fericirea.

La început, băiatul nu se simte deloc confortabil să vadă că sosia sa îi trăiește viața, în timp ce el o uzurpează pe a celui de-al doilea.

Lucrurile se complică din ce în ce mai mult pe parcursul telenovelei, băieții se schimbă radical și le e din ce în ce mai greu să se desprindă de mediul în care trăiesc acum, nu se mai regăsesc și ajung să nu mai știe „Cine-i cine'.

Întreaga poveste a celor doi băieți ale căror destine se schimbă radical poate fi urmărită începând de mâine, zilnic, de la ora 16:00, numai Acasă.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare