; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andreea Pătraşcu şi Denis Ştefan   Inima de tigan

FOTO| Acasă TV începe redifuzarea “Inimă de țigan”

23 January 2013

Acasă TV redifuzează, începând de astăzi, “Inimă de țigan”. Serialul românesc, care îi are printre protagonişti pe Andreea Pătrașcu, Denis Ștefan, Carmen Tănase şi Nicoleta Luciu, va fi difuzat în fiecare zi de la 20.30.

Au trecut 5 ani şi jumătate de la prima zi de filmare pentru Inimă de ţigan', dar acum, revăzând câteva poze de pe platouri pe pagina de Facebook a telenovelei, parcă retrăiesc toate emoţiile începutului. Rolul Irinei Dumbrava, primul meu rol, va rămâne întotdeauna în inima mea. Sper ca lumea să revadă cu plăcere Inimă de ţigan'', spune Andreea Ibacka.

Roza a fost unul dintre cele mai frumoase roluri pe care le-am interpretat. Roza mi-a fost şi îmi este foarte dragă. Am jucat cu actori foarte mari şi le mulţumesc producătorilor că m-au distribuit în acest rol. Mi-e dor să o joc pe Roza… A fost un rol dramatic şi greu de jucat', mărturiseşte Nicoleta Luciu.

i

Picture 1 of 6

Roza (Nicoleta Luciu), Flacăra (Carmen Tănase) şi Minodora (Doiniţa Oancea)

State şi Flăcărica, cel mai efervescent cuplu de pe micile ecrane

Este cel mai puternic rol pe care l-am avut, care m-a şi marcat foarte tare. Dintr-o glumă a ieşit un personaj care a rămas şi acum, după 2 ani de la difuzarea serialului Moştenirea'. Acest personaj s-a construit trăindu-l. Mi-e dor de Flacăra de multe ori, mi-e dor de Flacăra' din mine şi mi-e dor de cuplul State-Flăcărica', spune Carmen Tanase.

E o mare bucurie pentru mine redifuzarea serialului Inima de ţigan', pentru că atât pentru mine, cât şi pentru familia' lui State, pentru cei care au lucrat în proiect a fost un moment important din viaţa noastră profesională, dar mai mult decât atât a fost un moment important din viaţa noastră', spune Gheorghe Visu.

Cum bate o Inimă de ţigan'? Ce le rezervă soarta unor tineri sortiţi unul altuia, dar care fac parte din două lumi diferite? Ce se întâmplă atunci când două caractere puternice şi orgolioase, care trăiesc cu multă pasiune şi umor se intersectează şi se tachinează zi de zi? Veţi afla din 23 ianuarie, în fiecare zi, de la 20:30, în Inimă de ţigan'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare