Homepage  / Seriale turceşti

Acasă TV aduce serialul turcesc „Jocurile sorții”. Cine sunt protagoniștii și care este povestea

Acasă TV aduce serialul turcesc „Jocurile sorții”. Cine sunt protagoniștii și care este povestea

de Anda Dincă,

Începând de azi, 7 iulie, de la ora 21.00, telespectatorii pot urmări la Acasă TV un nou serial turcesc, „Jocurile sorții” („Baht Oyunu”). Producția, difuzată în Turcia în 2021 de postul Kanal D, a avut 17 episoade și a fost bine primită atât de public, cât și de critici. Mai mult, la gala „Altın Kelebek Ödülleri”, unul dintre actorii din rolurile principale, Aytaç Şaşmaz, a obțiunt premiul pentru “Cel mai bun actor într-o comedie romantică”, serialul având în total 7 nominalizări. 

Povestea din serialul turcesc Jocurile sorții

În centrul poveștii se află Ada (Cemre Baysel), o tânără care a crescut printre femei care cred că vor fi fericite pentru totdeauna doar căsătorindu-se cu primii bărbați de care se îndrăgostesc. Când credea că acest lucru se va întâmpla și cu ea, Ada este părăsită brusc de partenerul ei, Rüzgar (Idris Nebi Taşkan), alături de care își proiectase un viitor frumos. Protagonista nu se lasă așa ușor și dorește, cu orice preț, să-l recucerească pe Rüzgar, însă socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg. Încercând să reia relația cu cel care credea că îi este predestinat, Ada se îndrăgostește de un alt bărbat, Bora (Aytaç Şaşmaz), fiul unei familii bogate din Istanbul.

Personajul meu, Ada, are superstiții care vin din familia ei. Ea crede că, dacă nu te poți căsători cu bărbatul de care te-ai îndrăgostit prima dată, vei fi nefericită pentru totdeauna. În cele din urmă, ea se căsătorește cu Rüzgar, pentru a se salva dintr-o situație în care se află, cei doi trebuind să rămână căsătoriți trei ani. Ada crede că la sfârșitul acestor trei ani, va avea o căsnicie adevărată și fericită. În timp ce încearcă să nu-l piardă pe Rüzgar, ea îl întâlnește pe Bora (Aytaç Şaşmaz) și își dă seama ce înseamnă dragostea adevărată”, a declarat Cemre, citată de hurriyet.com.tr.

Bora este un bărbat care a fost rănit în dragoste și care a ales să se focuseze pe muncă. Deși scrie articole despre dragoste și relații în revista sa online, el nu mai crede în iubire. Mai târziu, drumurile lui se încrucișează cu cele ale Adei și totul se schimbă în viața lui”, a spus Aytaç despre personajul său.

În ce au mai jucat cei trei frumoși protagoniști

Cemre Baysel s-a născut în urmă cu 24 de ani la Izmir, iar cariera ei televiziune a început în 2014, cu producția “Yeşil Deniz”. La noi Cemre a fost văzută în două seriale de succes, “Ramo” și “Ține-mă de mână”. Cel mai recent proiect al ei este serialul “Bozkır” (“Stepa”), care se va întoarce în curând cu sezonul al treilea pe o platformă online turcească, BluTV. Aytaç Şaşmaz (24 de ani) și-a făcut debutul în actorie în 2017, cu un rol în filmul “Kötü Çocuk” (“Băiat rău”), iar ulterior a jucat în serialul “Söz”. El va filma anul acesta pentru pelicula istorică “The First Gokturk”.

Fratele său, Ismail Ege Sasmaz, este și el actor, a apărut la noi în „Dragostea plutește în aer” („Sen Çal Kapımı”). Idris Nebi Taşkan (25 de ani) și-a început cariera 2014, cu un rol în producția “Suleyman Magnificul”, iar pe micile noastre ecrane a fost văzut în “Fiicele doamnei Fazilet”. La turci joacă în prezent în serialul de acțiune “Al Sancak” (“Steag roșu”), care se va întoarce la toamnă la postul TRT 1 cu sezonul al doilea.

Cu cine se iubesc în realitate

Cemre Baysel și Aytaç Şaşmaz s-au îndrăgostit la filmările serialului „Jocurile sorții”, însă relația lor a durat doar un an, cei doi despărțindu-se în toamna lui 2022. Conform sabah.com.tr, frumoasa Cemre se iubește în prezent cu un fotbalist turc, Onur Ergün, în timp ce Aytaç a fost văzut anul acesta în compania actriței Hande Doğandemir. Surprins de paparazzi alături de ea, el a declarat că sunt doar prieteni și că nu este implicat în nicio relație.

În ceea ce îl privește pe Idris Nebi Taşkan, acesta este împreună cu actrița Buse Meral (“Ține-mă de mână”, “Gülperi”, foto Instagram). Cei doi își exprimă sentimentele pe rețelele de socializare, unde își fac mereu declarații. “Te iubesc!”, a scris Idris în dreptul unor poze cu ei doi.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton