; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Pretul dragostei

La Acasă, se termină „Petale de singurătate” și începe sezonul 2 din „Prețul dragostei”

08 August 2017

UPDATE 17 AUGUST. Se pare că Acasă face cu „Petale de singurătate' ce-a făcut și cu „Prețul dragostei' (mulțumim fanilor care ne-au atras atenția!). Astfel, vineri, 18 august, se termină PRIMUL SEZON din „Petale de singurătate' (nu serialul de tot). Sezonul 2 al producției a avut în Turcia 38 de episoade, care s-au terminat în iunie, iar în septembrie e așteptată, pe ATV, premiera sezonului 3.

Încă nu se știe când va aduce Acasă continuarea poveștii din „Petale de singurătate'. 

 

Serialele turcești fac în continuare legea pe micile noastre ecrane, inclusiv la Acasă.

După tevatura de la sfârșitul lunii iunie, când postul Acasă a anunțat greșit sfârșitul serialului, când de fapt era vorba doar de sfârșitul sezonului 1, iată că serialul „Prețul dragostei' revine în grilă.

Astfel, vineri, 18 august, postul programează ultimul episod din „Petale de singurătate', iar de luni, 21 august, de la 19.00, începe sezonul 2 din „Prețul dragostei'.

„Petale de singurătate' o are în prim-plan pe Eylul (Biran Damla Yılmaz), care nu mai suportă abuzurile tatălui ei vitreg și îi spune totul mamei sale, însă aceasta decide să-și trimită fiica la un orfelinat în centrul unui cartier de lux. Fata reușește să-și facă prieteni la orfelinat, dar colegele sale, excluse din societate, sunt umilite de băieții bogați din zonă. Nicio școală de stat nu le acceptă din cauza zvonurilor răutăcioase, iar directorul orfelinatului le înscrie pe fete la o școală privată din cartier.

Prețul dragostei' urmăreşte povestea de dragoste cu năbădăi dintre doi tineri din categorii sociale diferite. Defne (Elçin Sangu, pe care o ştim din „Trădarea', „În dragoste şi în război', dar şi din „O poveste de iubire') este o tânără orfană, care munceşte pentru a-şi întreţine restul familiei – o frate, o soră şi bunica.

Omer (Barış Arduç, pe care telespectatorii români l-au văzut în „Îngeri şi nobili') este şi el orfan, un tânăr serios, introvertit, proprietarul unei afaceri cu pantofi care merge foarte bine. Într-o zi, Defne şi Omer se întâlnesc la restaurantul unde lucrează Defne şi destinul li se schimbă pentru totdeauna.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare