; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Sara Maldonado

La Acasă se fac “dezvăluiri din lumea telenovelelor”

26 December 2012

De Sărbători, telespectatorii postului Acasă se pot delecta cu “Dezvăluiri din lumea telenovelelor', de unde vor afla secrete din viaţa vedetelor pe care le admiră în cele mai bune telenovele latino-americane.

“Săruturi interzise” între actori şi multe alte surprize vor veni în atenţia publicului în a doua zi de Crăciun, miercuri, pe 26 decembrie, de la ora 19.30. Sara Maldonado vorbeşte despre secvenţe inedite în care s-a sărutat cu o altă actriţă în timpul filmărilor telenovelei “Regina Sudului”. La rândul lor, Jorge Salinas şi Sergio Mayer dezvăluie că au fost nevoiţi să treacă şi ei printr-o situaţie asemănătoare.

Harry Geithner dezvăluie motivele certurilor cu Fernando Colunga, iar actriţele Aracely Arambula şi Lisette Morelos povestesc ce discuţii aprinse au avut odată din cauza unui casting pentru un rol principal.

“Lovituri de dragul artei”

Pe 27 decembrie, de la aceeaşi oră (19.30, n.r.), veţi afla detalii şocante despre scenele de violenţă de la filmări. Rodrigo Vidal vorbeşte despre secvenţele în care a trebuit să o lovească pe Itati Cantoral conform scenariului. Într-o situaţie identică a fost pus şi Rafael Amaya, iar Carlos Ponce va povesti momente jenante de pe platourile de filmare.

“Conflicte din culise”

Pe 28 decembrie, tot de la ora 19.30, veţi afla motivele pentru care filmările sunt uneori amânate. De exemplu, veţi afla că Itati Cantoral petrece mult timp în cabina de machiaj, dar şi că Mauricio Islas şi Gabriela Spanic se iau la ceartă chiar înainte de începerea filmărilor.

“Rivalităţi”

Sâmbătă, 29 decembrie, de la ora 19.30, Acasă sunt dezbătute Rivalităţi' ale vedetelor Adela Noriega, Adriana Fonseca şi Chantal Andere. Tot atunci, veţi afla ce trucuri au folosit Angelica Rivera, Eduardo Capetillo sau Daniel Elbittar pentru ca unele secvenţe dificile să iasă foarte bine.

“Şi actorii suferă…”

Duminică, 30 decembrie, de la ora 19.30, Ninel Conde vorbeşte despre drama pe care a trăit-o când era pe punctul de a-şi pierde fiica într-un proces de custodie, iar Aylin Mujica mărturiseşte lucruri impresionante care îi provoacă suferinţă.

Controverse şi conflicte”

În Ajunul Anului Nou, de la ora 19.30, veţi afla ce Controverse şi conflicte' există între actori, chiar din spusele acestora. Adriana Fonseca şi Geraldine Bazan au avut certuri zdravene în timpul filmărilor unei telenovele în care ambele erau iubitele lui Gabriel Soto, iar Hector Soberon l-a pus la punct pe Sergio Mayer în pauza de la filmări.

Actori între dispute şi iubiri'

Ziua de Anul Nou, pe 1 ianuarie 2013, la ora 19.30, aflaţi mai multe despre relaţia dintre Adela Noriega, Ernesto Laguardia şi Sebastian Ligarde. Cei trei au avut mai multe certuri în timp ce filmau împreună pentru o telenovela, în timp ce David Zepeda a fost lovit grav de un coleg.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare