; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

En otra piel

Acasă reia, din 23 ianuarie, telenovela „Suflet călător”

13 January 2016

Telenovela „Suflet călător', care a avut premiera la Acasă în luna mai a anului trecut, şi care a fost întreruptă brusc în toamnă, este reluată din 23 ianuarie. Aceasta va fi difuzată, câte două episoade (începând cu episodul 85), în fiecare sâmbătă şi duminică de la ora 18.00.

En otra piel

Serialul „Suflet călător' („En otra piel'), realizat în 2014 de compania Telemundo, o are în prim-plan pe Monica Serrano (Laura Flores), o pianistă cu o avere impresionantă, care moare după ce este trădată de nepoata ei. Cu ajutorul unui talisman, sufletul Monicăi, care nu acceptă să plece de pe Pământ, ajunge în corpul Adrianei Aguilar (Maria Elisa Camargo), o chelneriţă modestă, care este ucisă de un mafiot.

Aflată în corpul Adrianei, Monica va încerca să-şi apere copiii şi să îşi facă singură dreptate. Motivată de iubire, Adriana decide să îşi recupereze corpul, însă Monica nu vrea să renunţe la el până nu îşi îndeplineşte misiunea.

Din distribuţia telenovelei, mai fac parte David Chocarro (pe care îl vedeţi şi la Diva în „Chipul răzbunării') şi Jorge Luis Pila.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare