; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Acasă Gold începe să emită în prima zi de Paşte

09 April 2012

De Paşte, pe 15 aprilie, noul post de telenovele, Acasă Gold va intra în casele telespectatorilor.  Canalul se adresează, spun reprezentanţii postului, femeilor cu vârsta cuprinsă între 15 şi 49 de ani, dar în special celor de peste 35 de ani.

Telenovelelor “Rosalinda”, “O mare de pasiune” şi “Promisiunea” li se alătură în grilă şi o producţie cutremurătoare, plină de mister, acţiune şi iubire, „Căutând-o pe Elisa' („Donde Esta Elisa').

În rolurile principale apar Sonya Smith, Gabriel Porras şi Catherine Siachoque. Telenovela, inspirată iniţial din cartea celebrului scriitor suedez Stieg Larsson, „Bărbaţi care urăsc femeile', prezintă viaţa unei familii aparent fericite. După ce fiica lor este răpită, personajele intră într-o cursă contra cronometru pentru a descoperi unde se află Elisa şi mai ales cine e vinovat de dispariţia ei.

Cine joacă în rolurile principale

Sonya Smith este cunoscută publicului din Romania din telenovele precum „Umbrele trecutului' sau „Destine furate', în timp ce Gabriel Porras i-a cucerit pe telespectatori în „Cealaltă faţă a Analiei' sau „Fără sâni nu există Paradis'.

Catherine Siachoque, una dintre cele mai apreciate actriţe de telenovele, în special cunoscută pentru rolurile sale negative, joacă în „Căutând-o pe Elisa' un altfel de rol, acela al unei femei de afaceri, independentă, care uneori se lasă pradă tentaţiilor.

Filmată în Statele Unite la Miami, Malibu şi Los Angeles, „Căutând-o pe Elisa' se desprinde de tiparul clasic al telenovelei, de această dată personajele fiind prinse într-un lanţ de intrigi şi secrete, iar de descifrarea acestora depinde însăşi viaţa Elisei.

Citeşte şi: Trustul Pro a primit licența pentru postul Acasă Gold

gabriel_porras_y_sonya_smith_7287_resize_resize

Picture 1 of 4

Gabriel Porras si Sonya Smith

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare