Homepage  / Telenovele

Acasă Gold aduce telenovela „Dorințe împlinite”. Cine sunt protagoniștii și care e povestea

Acasă Gold aduce telenovela „Dorințe împlinite”. Cine sunt protagoniștii și care e povestea

de Anda Dincă,

Postul Acasă Gold aduce din 10 noiembrie, de la ora 20.00, telenovela columbiană “Dorințe împlinite” (“Pa' Quererte”). Producția a fost difuzată în țara de origine în 2020 și îi are în rolurile principale pe Sebastián Martínez și Juliette Pardau. Serialul are la bază telenovela mexicană din 2017, „Papá a toda madre”, cu Sebastián Rulli și Maite Perroni. În „Dorințe împlinite” mai apar Alina Lozano (în rol negativ), dar și cunoscuții actori Carlos Camacho, Luis Eduardo Arango, Manuel Sarmiento, Cecilia Navia și Laura de León.

Ce se întâmplă în serialul Dorințe împlinite

În prim-planul poveștii se află Mauricio Reina de la Hoz (Sebastián Martinez), un creator de modă renumit, dorit de femei, a cărui viață ia o întorsătură neașteptată când, în plină lansare a noii sale colecții, compania sa intră în faliment, din cauza partenerului său de afaceri. Cum o problemă nu vine niciodată singură, Mauricio află în aceste momente că are o fiică de 8 ani de care nu știa, pe nume Isabel (Hanny Vizcaíno). Protagonistul face tot ce îi stă în puteri să-și revină financiar și, în același timp, învață cum să fie tată. Evident nu toate îi ies ca la carte, acțiunile sale stârnind umorul de multe ori. Mauricio are și un ajutor de nădejde în persoana Danielei (Juliette Pardau), mâna sa dreaptă din companie, de care se și îndrăgostește la un moment dat.

Mauricio este un om care, după calculele lui, are totul sub control și care nu vrea să aibă copii sau să se căsătorească. Dar viața lui ia o întorsătură când dă faliment și trebuie să-și asume paternitatea unei fetițe”, a declarat Sebastián Martinez, citat de laopinion.com.co

Cine sunt protagoniștii din „Dorințe împlinite”

Actorul columbian Sebastián Martinez deja nu mai are nevoie de nicio prezentare, de când a impresionat cu rolul lui Zacarías Cienfuegos din serialul dramatic “Bănuiala inimii” (“Pálpito”), de la Netflix. Sebastián are 40 de ani, iar pe micile noastre ecrane a mai apărut în telenovelele “Frumoasa și bestiile” și „Până ce banii ne vor despărți”. El a obținut până în prezent 7 trofee “TvyNovelas” și un premiu la “Premiile Produ” din 2022 pentru rolul din “Bănuiala inimii”. Sebastian are de peste 15 ani o relație frumoasă cu actrița și prezentatoarea Kathy Sáenz, care este cu 11 ani mai mare decât el. Cei doi au un băiat adolescent, pe Amador, și cresc împreună cele două fiice ale lui Kathy dintr-un fost mariaj.

Frumoasa Juliette Pardau are 37 de ani și este din Venezuela. Ea a mai avut ocazia să joace cu Sebastián în 2022, în „Până ce banii ne vor despărți”, iar la tv la noi a mai apărut și în “Luisa, străina din familie”. Juliette este pasionată și de muzică, nu doar de actorie, iar de-a lungul carierei a jucat în mai multe musicaluri. Cea mai recentă producție a ei este comedia romantică “Tía Alison”, care s-a terminat în Columbia pe 31 octombrie. Cât privește viața amoroasă, Juliette se iubește în prezent cu actorul columbian Julián Román.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton