; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Babam ve ailesi oyunculari konusu fragman

Acasă va difuza un nou serial turcesc, „Secrete în familie”. Aflaţi când începe!

18 August 2017

Înainte de toate, poate ar fi cazul să ne obișnuim să vorbim de Pro 2 (noul nume al postului Acasă din 28 august, când canalele Pro se rebranduiesc).

Acestea fiind zice, serialul turcesc „Secrete în familie' (în original „Babam ve ailesi') va debuta la Acasă/Pro 2 chiar în prima zi de rebranduire a postului, adică luni, 28 august, de la ora 21.00.

Noul serial turcesc a avut 13 episoade în ţara de origine, acestea fiind difuzate anul trecut, între septembrie și decembrie. Nu se poate spune, așadar, că „Secrete în familie' s-a bucurat de un succes grozav (plus că povestea seamănă, ni se pare nouă, cu cea din „Trădarea', cu Erkan Petekkaya).

În centrul poveştii se află Kemal İpekçi (Bülent İnal), un om de afaceri de succes, care trăieşte o viaţă de invidiat în Istanbul alături de soţia sa, Suzan İpekçi (Ceyda Düvenci), şi cei doi copii ai lor, Mert şi Cicek. Un incident care îl are ca protagonist pe fiul său scoate la lumină faptul că protagonistul are o altă familie de care nimeni nu ştia. Iubita lui din tinereţe, Nilgün Kayalar (Ayça Bingöl), şi gemenii lor, Kadir şi Hasret, trăiesc în oraşul Adana departe de ochii lumii. Kemal a fost nevoit să trăiască o viaţă dublă până în acest moment, iar de acum este nevoit să se lupte cu problemele neaşteptate.

Pe actorul Bülent İnal l-aţi mai văzut la Kanal D în „Curajul iubirii', pe Ceyda Düvenci o ştiţi din „1001 de nopţi', iar pe Ayça Bingöl din „Trădarea'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare