Homepage  / Seriale / Televiziune

Acasă aduce la TV serialul turcesc „Capcana răzbunării”, cu Akın Akınözü și Bensu Soral în distribuție. Care e povestea și când începe

Acasă aduce la TV serialul turcesc „Capcana răzbunării”, cu Akın Akınözü și Bensu Soral în distribuție. Care e povestea și când începe
11

de Anda Dincă,

Fanii serialelor turcești vor avea un nou motiv de bucurie începând de luni, 14 octombrie. Postul de televiziune ACASĂ va difuza o nouă producție captivantă, intitulată “Capcana răzbunării” (în original “Tuzak”). Serialul a fost inițial difuzat în Turcia pe TV8, între octombrie 2022 și aprilie 2023, bucurându-se de un mare succes.

„Capcana răzbunării”, un nou serial turcesc la Acasă TV

Începând de luni, 14 octombrie, de la 21.00, fanii serialelor turcești pot urmări la Acasă o nouă producție, “Capcana răzbunării” (în original “Tuzak”). Serialul a fost difuzat în țara de origine de TV8 între 19 octombrie 2022 – 28 aprilie 2023. De regie s-a ocupat Aytaç Çiçek (“Vis de iubire”, “Doctorul Minune”), iar scenariul a fost scris de Eylem Canpolat, Ayşenur Çok și Ali Yörükoğlu.

În rolurile principale apar Akın Akınözü și Bensu Soral, din distribuție făcând parte, printre alții, și Talat Bulut (“Prețul fericirii”), Ilayda Çevik (“Lacrimi la Marea Neagră”), Rıza Kocaoğlu (“Un alt sine”), Yağız Can Konyalı, Eylül Su Sapan (“Parola: Te iubesc”) și Emir Benderlioğlu.

Povestea din serialul turcesc „Capcana răzbunării”

“Capcana răzbunării” spune povestea a trei frați, Umut (Akın Akınözü), Mahir (Emir Benderlioglu) și Umay (Eylül Su Sapan) care decid să se răzbune pe Demir (Talat Bulut), dușmanul tatălui lor, Ibrahim (Ibrahim Sahin). Într-o lume în care este greu de spus cine este bun și cine este rău, ce este real și ce este fals, acești trei frați, uniți de un scop comun, vor descoperi că nu sunt atât de uniți pe cât credeau. Frumoasa Ceren (Bensu Soral), fiica lui Demir, pare să îi stea în cale lui Umut atunci când acesta dorește să-și ducă la bun sfârșit planul răzbunării. Cei doi ajung se îndrăgostească în ciuda tuturor divergențelor dintre ei.

De unde îi știm pe protagoniști și ce mai fac ei

Cine este Akın Akınözü din „Capcana răzbunării”

Akın Akınözü, starul serialului “Hercai” (2019-2021), care a fost difuzat și la noi de Kanal D, s-a bucurat de popularitatea dobândită în urma acestei producții vândută în foarte multe țări. Actorul în vârstă de 34 ani a trecut vara aceasta prin clipe foarte triste, deoarece mama sa, actrița Özlem Akınözü, s-a stins din viață la vârsta de 59 de ani, după o lungă bătălie cu cancerul.

Akın Akınözü (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Mai mult, de curând, site-urile turcești, printre care și onedio.com, au anunțat că el s-a despărțit de iubita sa de lungă durată, Sandra Pestemalciyan. Nu doar personal i-a mers prost lui Akin, ci și profesional. Cel mai recent proiect tv al său, “Yaban Çiçekleri” (“Flori sălbatice”), care a debutat în luna martie la Atv, a fost anulat după doar 3 episoade, din cauza audiențelor foarte scăzute. Pe Akin l-ați mai văzut pe micile noastre ecarne și în “Jocurile iubirii” și “Prieteni pe vecie”.

Cine este Bensu Soral din „Capcana răzbunării”

Frumoasa Bensu Soral este cunoscută la noi din serialul “Intrusul” (unde i-a dat viață lui Melek). Ea și-a făcut debutul în actorie în 2012 cu un rol în serialul “Yol Ayrımı”. Bensu nu este singura talentată din familie, mai are o soră, tot actriță, la fel de cunoscută ca și ea, Hande Soral, care a apărut, printre altele în “Putere și glorie” și “Micuțele domnișoare”.

Bensu Soral (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  6 / 11

Bensu este căsătorită din 2018 cu afaceristul Hakan Baş. Aceștia ar fi fost în prag de divorț în 2021, din cauza faptului că Bensu nu și-ar dori copii, însă au ales să continue mariajul. Problemele de sănătate pe care Hakan le-a avut vara acesta i-ar fi unit și mai tare. Atât de afectată ar fi fost Bensu de intervenţia chirurgicală la inimă prin care a trecut Hakan, încât ar fi ajuns și ea la spital, cu tulburări cardiace, scriu cei de la cumhuriyet.com.tr., cei doi fiind în prezent în afara oricărui pericol.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton