; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Academia mini-vedetelor

12 March 2007

Dupa un concurs in care a castigat duminica de duminica atentia telespectatorilor, Antena 1 revine cu “Vreau sa fiu mare… vedeta”.

Acum ceva vreme, copiii se inghesuiau sa spuna lucruri traznite pe Prima TV. La Kanal D au aproximativ aceeasi pasiune, insa completata si de un chef ghidus de a fi actori in farse. Miroase a celebritate? Iata un parfum subtil pe care Antena 1 l-a descoperit de ceva timp si l-a imprastiat la scena deschisa, in emisiunea “Vreau sa fiu mare… vedeta”.
In ultima editie a emisiunii, castigatorii au primit ceva mai mult decat un show si premiile de rigoare. Pentru cei mici – 10.000 de euro donati ocupantului primului loc (Eduard Leanca), 4.000 si 2.000 de euro pentru locurile al doilea (Ana Maria Tomoioaga) si al treilea (Mario Galateanu). Un calculator cu soft Braille, o masina de spalat automata, doua case cadou, mobilier nou si un card pentru cumparaturi vestimentare au reprezentat completarea de cadouri pentru castigatori si primii zece clasati in concurs. Pentru Antena 1, in schimb, “Vreau sa fiu mare… vedeta” (editia din 4 martie) a reprezentat un varf de audienta de 21,5% rating si 45,9% market share.

Vreau sa fiu mare… vedeta – Duminica, 21:30, Antena 1

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare