; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Aaron Sorkin

Aaron Sorkin îşi cere scuze pentru serialul „Redacţia”

23 April 2014

Aflat la Festivalul de Film de la Tribeca, Aaron Sorkin (52 de ani) a explicat jurnaliştilor din sală că îşi doreşte un nou început pentru serialul HBO „Redacţia', scrie contactmusic.com.

Aaron Sorkin

Sorkin spune că abia acum, când scrie pentru sezonul al treilea (şi ultimul) – care va avea premiera la toamnă – începe să-şi dea seama cum să creeze un produs de calitate, dar că este foarte mândru de serial.

„Vă voi spune asta ca şi cum aţi fi oamenii din întreaga lume: cred că am pornit pe picior greşit cu «Redacţia», îmi cer scuze şi vreau să o luăm de la capăt', a spus creatorul.

Sorkin a mai spus că nu este expert în nimic, nici în jurnalism, nici în politică şi că, de-a lungul anilor, ştie mai bine să editeze scenariile, dar că uneori mai scapă replici proaste.

„La TV, programul de lucru este feroce. Filmăm atât de repede… Aşa că filmăm prima versiune a scenariului meu şi asta e. Am filmat prostii. A trebuit să o facem. Pentru asta ne-am angajat. Suntem ca o unitate M.A.S.H… Vrem doar să oprim sângerarea'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare