; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Aaron Diaz

Aaron Diaz e pe cale să se întoarcă la Televisa, aflaţi pentru ce producţie!

16 January 2020

La 10 ani de când a părăsit compania mexicană Televisa, actorul Aarón Díaz este pe cale să se întoarcă pentru un nou proiect. Conform laverdadnoticias.com, acesta ar urma să joace în remake-ul telenovelei „El privilegio de amar' (1998), care i-a avut în rolurile principale pe Adela Noriega şi René Strickler.

În acest serial produs tot de Carla Estrada (ca şi în cazul celui original) va mai juca şi Lucero. Remake-ul la „El privilegio de amar' face parte dintr-un proiect ambiţios al celor de la Televisa, intitulat „Fábrica de sueños', în cadrul căruia şi-au dorit să refacă telenovele care au făcut furori în anii ’90, printre ele „Cuna de lobos', „Rubí', „Uzurpatoarea', „El maleficio', „Colorina', „La madrastra', „Şi bogaţii plâng', „Rosa salvaje', „Cununa de lacrimi', „Quinceañera' şi „Inimă sălbatică'. 

Ultimul serial realizat de Televisa în care a jucat Aaron Diaz a fost „Teresa', în 2010, ai cărui protagonişti au fost Angelique Boyer şi Sebastian Rulli. De atunci el a jucat în mai multe seriale ale americanilor de la Telemundo, printre ele „Ţinutul răzbunării', „Santa Diabla' şi „Rosario', care au fost difuzate şi pe micile noastre ecrane. Cel mai recent proiect tv al lui Aaron este serialul din 2019, „Betty en NY' (adaptarea americană a telenovelei „Betty cea urâtă'). 

Cât priveşte viaţa privată, Aaron (37 de ani) este căsătorit din 2015 cu Lola Ponce, mama celor două fetiţe ale sale, Regina şi Erin. Cei patru au fost anul trecut protagoniştii unui reality show, Una familia REAL', care a putut fi urmărit pe canalul de YouTube al lui Aaron. 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare