Homepage  / Televiziune

A treia plecare de la Kanal D. De ce și-a dat demisia Anca Ciota

A treia plecare de la Kanal D. De ce și-a dat demisia Anca Ciota
10

de Roxana Mirea,

O altă prezentatoare și-a dat demisia de la Kanal D. Vedeta a spus care este motivul pentru care a ales să renunțe la televiziune. Astfel, postul TV a anunțat cea de-a treia plecare de săptămâna aceasta, de la Știrele Kanal D. Iată toate detalii.  

Anca Ciota și-a dat demisia de la Kanal D 

Anca Ciota și-a dat demisia de la Kanal D. Prezentatoarea Meteo de la Kanal D este o prezenţă extrem de activă în spaţiul online, acesta fiind și motivul pentru care a ales să renunțe la televiziune.  

 „Adeptă a unui stil de viaţă sănătos, Anca Ciota s-a remarcat prin preocuparea permanentă de a face cunoscute beneficiile sportului şi alimentaţiei echilibrate, mare parte din urmăritorii săi fiind conectaţi la acest stil de viaţă şi împărtăşindu-i preocupările. Vedeta îşi doreşte foarte mult să se dedice exclusiv proiectelor din online, spaţiul virtual cucerindu-i tot mai mult atenţia şi energia creatoare”, a anunțat Kanal D. 

Cred cu tărie în puterea online-ului şi de aceea mi-am şi dezvoltat în timp, organic, o comunitate foarte puternică. Îmi doresc să dedic mai mult timp acestor proiecte, să explorez mai mult tot ceea ce poate oferi spațiul virtual, iar asta înseamnă timp şi dedicare. Există contracte pentru care ar trebui să plec mai des din Bucureşti şi din ţară, iar programul clasic de televiziune m-a făcut să pun pe hold unele proiecte şi mă gandesc că e momentul să schimb ceva. Îmi iau la revedere de la colegii mei, alături de care am evoluat atât de frumos, le mulţumesc mult telespectatorilor şi îi invit să mi se alăture în proiectele viitoare, pe paginile virtuale. Pentru mine urmează o perioadă cu emoţii frumoase, pentru ca Liam (n.r.-fiul vedetei) se pregăteşte să meargă la gradiniţă”, a spus Anca Ciota. 

Silvia Ioniţă și Simona Pătruleasa s-au retras de la pupitrul Ştirilor Kanal D 

Anca Ciotea nu e singura plecare recentă de la Kanal D. Silvia Ioniță a decis și ea să se retragă de la pupitrul știrilor Kanal D. Ea a fost înlocuită cu Cosmin Cernat.  

Silvia Ioniţă a fost un pilon important al echipei noastre, contribuind la succesul emisiunilor de ştiri şi suntem recunoscători pentru tot ceea ce a realizat şi pentru modul în care a reprezentat valorile jurnalismului corect și responsabil. Îi urăm mult succes în toate proiectele viitoare, fie ele personale sau profesionale”, a mai transmis Kanal D.  

Silvia IonitaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Pe lângă Silvia Ioniță, o altă plecare notabilă de la Kanal D este Simona Pătruleasa, care a ales să se dedice unor proiecte personale și a renunțat la televiziune.   

Este un moment emoţionant pentru mine, o alegere pe care am făcut-o pentru a explora şi alte oportunităţi de dezvoltare şi a mă bucura şi de mai mult timp alături de familia mea”, a spus Simona Pătruleasa.  

Simona Patruleasa _Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  5 / 10

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton