; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

10 things you didn t know about the princess diaries 355275

A treia parte din „Princess Diaries” e în lucru?

17 June 2015

UPDATE: După doar o zi, zvonurile referitoare la o a treia parte din „Prințesa îndărătnică' au fost infirmate. Site-ul EW.com citează „o sursă apropiată companiei Disney', de la care s-a aflat că filmul nu se face.

După  „The Princess Diaries' (2001) și „Princess Diaries 2: Royal Engagement' (2004), iată că a treia parte a filmului ce le-a avut ca protagoniste pe Julie Andrews și Anne Hathaway ar putea ajunge pe marile ecrane.

10-things-you-didn-t-know-about-the-princess-diaries-355275

Informația vine de la tracking-board.com, care susține că Disney a început deja pregătirile pentru „Princess Diaries 3'. Scenariul ar fi gata, regia ar urma să fie asigurată de aceeași Debra Chase, dar nu se știe dacă Anne Hathaway se mai întoarce la acest proiect.

Întrebată dacă i-ar plăcea să joace în cea de-a treia parte din filmul „Prințesa îndărătnică', într-un interviu din 2012, Julie Andrews s-a arătat încântată de o eventuală revenire. „Nu aș spune «nu» niciodată, pentru că Disney este foarte inventiv, dar cred că nu vor fi decât două părți, din cauza lui Annie'.

Totodată, există și zvonuri care vorbesc despre o „împrospătare' a francizei. Povestea lui Mia Thermopolis, care se bazează pe seria de cărți „Princess Diaries' scrisă de Meg Cabot, lasă loc de schimbare în scenariu.

Până acum, cele două actrițe – Andrews și Hathaway – nu au făcut declarații proaspete cu privire la „Princess Diaries 3'.

Trailer 1:

Trailer 2: http://www.youtube.com/watch?v=t4rPkZExrsU

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare