; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

PROFI

A treia ediție a campaniei „Împreună cu tine, Profi salvează destine”

19 August 2016

Șase ONG-uri iau startul la cea de-a treia ediție a campaniei Împreună cu tine, Profi salvează destine', proiect organizat și sprijinit de magazinele PROFI. Educație, cultură, apărarea drepturilor copiilor, sănătate, incluziune/servicii sociale și protecția mediului sunt cele șase domenii în care PROFI oferă susținere prin intermediul acestei campanii desfășurate sub forma unui concurs de proiecte, între 22 august și 30 octombrie 2016.

PROFI

Iubim copiii și ne-am creat deja o tradiție din ajutorarea lor', a declarat Daniel Cîrstea, directorul general al magazinelor PROFI. În ultimii șase ani am donat peste două milioane de euro pentru a dota sute de școli cu mai mult de 5400 de laptopuri și sute de videoproiectoare, pentru a reface secții întregi ale unor spitale de copii sau pentru a contribui la satisfacerea unor alte astfel de nevoi. În cadrul actualei campanii donăm 1.500.000 lei, iar de acum și până la finalul lui octombrie, oricine dorește va putea vota în magazinele PROFI proiectele înscrise. Astfel, fiecare dintre cele șase ONG-uri participante va beneficia de câte o sumă proporțională cu numărul de puncte pe care le acumulează în urma votului. Clasamentul final va fi anunțat pe 31 octombrie 2016'.

Cele șase ONG-uri participante, ale căror proiecte sunt recunoscute ca valoroase și viabile de către societate, sunt: Asociația OvidiuRO, Asociația Salvați Copiii România, Asociația Culturală Metropolis, Asociația Ador Copiii, Asociația Hope and Homes for Children, Fundația Terra Milleniul III.

Pentru a antrena încă din start spiritul de competiție, campania Împreună cu tine, Profi salvează destine' demarează printr-un cros organizat în parcul Tineretului din București. Pe traseele pregătite pe grupe de vârste vor alerga atât echipele celor șase ONG-uri cât și alte persoane, susținători, părinți și copii, iar câștigătorii vor fi premiați cu supereroi de pluș și vouchere de cumpărături.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare