; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

A murit Robin Gibb, membru al legendarei Bee Gees

21 May 2012

Muzicianul britanic Robin Gibb a murit ieri, la vârsta de 62 de ani, după o lungă bătălie cu cancerul la colon şi ficat.

Lui Robin, care alături de fraţii Maurice şi Barry a fost membru al trupei Bee Gees şi a vândut peste 200 de milioane de albume în toată lumea, mai mulţi colegi faimoşi de breaslă s-au grăbit să-i aducă omagii, printre care Bryan Adams şi Mick Hucknall (Simply Red).

Familia lui Robin Gibb, de la Bee Gees, anunţă cu imensă tristeţe că Robin a trecut în nefiinţă în această dimineaţă, în urma lungii sale lupte cu cancerul şi chirurgia intestinală. Familia cere ca intimitatea sa să fie respectată în aceste momente foarte dificile', a declarat purtătorul de cuvânt într-un comunicat oficial.

Gibb avea trei copii din cele două căsnicii ale sale, precum şi un al patrulea născut din relaţia cu o menajeră. Autorul unor hit-uri ca Stayin Alive' şi I Started a Joke' a fost numit unul dintre cei mai importanţi oameni din istoria muzicii britanice', de jurnalistul Paul Gambaccini, citat de Daily Mail.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare