; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Marceltoadergabrielacristea029e246fc8b1

A murit omul de afaceri Marcel Toader, fostul soţ al Gabrielei Cristea

03 August 2019

Marcel Toader a murit. Vestea că omul de afaceri s-a stins la doar 56 de ani a venit ca un șoc pentru toată lumea. Potrivit primelor informații, Marcel Toader a făcut infarct când se afla la masă, în curtea avocatului său de la Periș, împreună cu mai mulți prieteni. Marcel a acuzat o stare de rău, însă până la sosirea medicilor, inima sa a cedat. Fost rugbist, Marcel Toader era o prezență populară în lumea mondenă, mai cu seamă în urma căsniciilor cu Gabriela Cristea și Maria Constantin.

 Marcel Toader avea doar 56 de ani și era cunoscut celor apropiați faptul că avea probleme cu inima, iar acum câțiva ani a fost la un pas de moarte. În 2012, omul de afaceri a suferit un preinfarct și a fost operat de urgență. I-a fost montat un stent și medicii i-au spus, la momentul acela, că dacă mai întârzia 15 minute nu l-ar mai fi putut salva.

Întrebat atunci, de doctor dacă a avut probleme care ar fi putut cauza preinfarctul, Marcel i-a răspuns: „cât Casa Poporului'. Între timp, au urmat numeroase scandaluri în care a fost implicat fostul sportiv și care, se pare, că i-au agravat problemele de sănătate.

Anul trecut, Marcel Toader spunea că medicii l-au sfătuit să se opereze din nou, cât se poate de repede, pentru că un mușchi al inimii nu-i mai funcționează. Omul de afaceri recunoștea, în iulie 2018, că a întrerupt medicamentele de peste doi ani fără acordul medicilor. „Inima mea e puternică încă.', spunea Marcel în urmă cu un an.

În ultima vreme, Marcel Toader era o prezență ceva mai discretă în showbiz și rărise aparițiile publice după divorțul de Maria Constantin. Scandalul pe care l-a avut cu artista de muzică populară a ținut prima pagină a ziarelor, însă în ultimele luni, Marcel se liniștise.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare