; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

A murit Cory Monteith („Glee”)

A murit Cory Monteith („Glee”)!

15 July 2013

Actorul american Cory Monteith – care îl juca pe Finn Hudson în muzicalul „Glee' (dat la noi de Euforia) din 2009 – a încetat din viaţă la doar 31 de ani, scrie tv.yahoo.com, fiind găsit mort în camera lui de hotel din Vancouver.

Purtătorul lui de cuvânt a transmis: „Suntem şocaţi şi deplângem tragica lui pierdere', iar poliţia din oraş a explicat că ieşise în oraş cu prietenii, apoi se întorsese singur în hotel dis-de-dimineaţă.

Nu se cunoaşte cauza morţii actorului, iar autopsia urmează să fie făcută astăzi. Dar se ştie că Monteith avea probleme vechi cu drogurile: în martie, s-a internat la dezintoxicare pentru o lună şi a admis că în adolescenţă era dependent de droguri şi alcool.

Purtătorii de cuvânt ai iubitei lui, colega de serial Lea Michele (care nu a transmis nimic public referitor la şocanta veste), au rugat presa să-i respecte viaţa privată, iar colegii de serial şi prietenii s-au grăbit să umple Twitter-ul de condoleanţe.

O sursă apropiată actriţei a declarat pentru hollywoodlife.com că Lea este „isterică şi de neconsolat. Este mai mult decât devastată'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare