; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Moartea actriţei Brittany Murphy, învăluită în mister

22 December 2009

BrittanyMurphyŞoc printre vedetele de la Hollywood: tânăta actriţă Brittany Murphy (32 de ani) a murit duminică dimineaţă în urma unui masiv atac de cord. Ea a fost găsită fără cunoştinţă în duş de către mama sa, iar ambulanţa a fost chemată la casa din Los Angeles de către soţul său.

Actriţa a fost de urgenţă dusă la spital, însă înscercările de resuscitare au eşuat, fiind declarat decesul în jurul orei 10 locale.

Autopsia s-a efectuat luni (21 decembrie), dar rezultatele vor fi făcute publice abia peste câteva săptămâni, o dată cu finalizarea testelor toxicologice.

Brittany Murphy lua medicamente prescrise şi avea simptome de gripă înainte de a muri. Mai mult, mama actriţei a declarat că fiica ei suferea de diabet.

Speculaţiile conform cărora Murphy era anorexică vin să completeze tabloul morţii premature a actriţei. La începutul acestei luni, Brittany Murphy a participat la o prezentare de modă, unde era incredibil de slabă. Cu aceeaşi ocazie, actriţa a recunoscut că este foarte preocupată de silueta ei.

Cele mai cunoscute roluri ale lui Brittany sunt cele din „Fete de bani gata', „Tinereţe furată', „8 Mile', „Sin City'. Actriţa era căsătorită, din 2007, cu scenaristul britanic Simon Monjack.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare