; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Intro 1602625193

A murit Berta din „Doi bărbați și jumătate”. Cum a reacționat Charlie Sheen când a primit vestea tristă

14 October 2020

Conchata Ferrell, cea care a interpretat rolul menajerei Berta din 'Doi bărbați și jumătate', a murit la vârsta de 77 de ani în urma unui stop cardiac. Decesul s-a produs pe patul de spital, alături de actriță aflându-se membrii familiei sale. 

 

Timp de 12 ani și peste 200 de episoade, Conchata Ferrell a interpretat, cu talent și dezinvoltură, rolul menajerei Berta, specializată în a ironiza membrii clanului Harper, în special, și restul lumii, în general, în serialul de mare succes 'Doi bărbați și jumătate'. Acest rol i-a adus două nominalizări la premiile Primetime Emmy în 2005 și 2007. Totodată, a mai fost nominalizată în 1992 tot la premiile Emmy pentru rolul din 'L.A. Law', un serial cu și despre avocați. Printre serialele în care a mai jucat se numără 'Buffy the vampire slayer', 'E.R.', 'Good Times', 'BJ and the Bear' și 'Grace and Frankie'. 

 

Vedetele serialului 'Doi bărbați și jumătate' au avut numai cuvinte frumoase la adresa actriței. Jon Cryer, cel care îl interpretează pe timidul și mereu falitul Alan, a declarat pentru deadline.com:

„A fost un om minunat. Plâng după femeia de care o să-mi fie dor și după bucuria pe care a adus-o celor din jur'.

Charlie Sheen, cel care îl interpretează pe fratele lui Alan, afemeiatul și alcoolicul Charlie, a scris pe Twitter: 

„A fost o iubită absolută, un profesionist desăvârșit, un prieten autentic.'

 

Înainte de a avea o carieră lungă în televiziune, Conchata Ferrell s-a bucurat de succes și în lumea teatrului. Rolul din piesa 'The Sea Horse' i-a adus trei premii, Drama Desk Award, Theatre World Award și Obie Award, în 1974 la categoria cea mai bună actriță.

 

În ceea ce privește filmele de lung metraj, actrița a debutat pe marile ecrane în 1975. De-a lungul anilor a jucat în numeroase pelicule precum 'Rețeaua' (1976), 'Mystic Pizza' (1988), 'Iubire adevărată' (1993), 'Erin Brockovich' (2000), ' Edward Mâini-de-foarfece' (1990), ' Domnul Deeds, moștenitor fără voie' (2002) și 'Krampus. Spaima Crăciunului' (2015).

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare