; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

A murit actorul Joseph Siravo, cunoscut din The Sopranos și American Crime Story

A murit actorul Joseph Siravo, cunoscut din „The Sopranos” și „American Crime Story”

12 April 2021

Actorul american Joseph Siravo, cunoscut pentru rolurile din „The Sopranos' și „American Crime Story: The People v OJ Simpson', s-a stins din viață duminică, la vârsta de 64 de ani, informează deadline.com.

Vestea morții actorului, care suferea de mult timp de cancer, a fost confirmată de fiica acestuia, Allegra Okarmus, care a scris un mesaj pe Instagram:

„Mă aflam alături de dragul meu tată atunci când a murit, în această dimineață, liniștit (…). Sunt extrem de recunoscătoare că l-am avut aici, pe Pământ, și știu că nu s-a dus prea departe', a scris fiica actorului.

Siravo, celebru după ce a jucat rolul Johnny „Johnny Boy' Soprano în serialul HBO „The Sopranos', a fost și un foarte bun actor de teatru. Pe scenă, el a adunat peste 2.000 de reprezentanții în musicalul „Jersey Boys', din 2006 încolo. Pe Broadway, Joseph Siravo a mai jucat în producții precum „Oslo' și „The Light In The Piazza', ambele premiate cu statuete Tony.

Familia din „Sopranos', mesaje după moartea lui Joseph Siravo

Trecerea în neființă a lui Joseph Siravo i-a afectat profund pe foștii săi colegi din serialul „The Sopranos', care au reacționat imediat.

Prin mai multe postări pe Instagram și Twitter, și nu numai, aceștia și-au exprimat regretul pentru dispariția lui Siravo, pe care l-au numit „Dragul meu prieten' sau „Un tip minunat'.

„Odihnește-te în pace, dragul meu prieten, ai dus o luptă incredibilă. Îmi vei lipsi. Ne vedem pe partea cealaltă', a scris Garry Pastore, prieten și coleg de platou cu Siravo.

 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Garry Pastore (@garry_pastore)

Sursa foto: Instagram

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare