; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ghost in the Shell

A început producția „Ghost in the Shell”, în Noua Zeelandă

15 April 2016

Paramount Pictures și DreamWorks Pictures au anunțat începerea producției pentru „Ghost in the Shell', cu Scarlett Johansson, în regia lui Rupert Sanders.

Ghost in the Shell

Filmările au loc în Wellington, Noua Zeelandă. Premiera în România va avea loc simultan cu cea internațională, pe 31 martie 2017.

Filmul se bazează pe seria manga cu același nume, publicată de editura Kodansha, scrisă și ilustrată de Masamune Shirow.

„Ghost in the Shell' este povestea lui Major, un hibrid unic om-cyborg, care conduce o unitate specială numită Section 9. Devotată lichidării celor mai periculoși criminali și extremiști, Section 9 se vede confruntată acum cu un inamic al cărui singur scop e să distrugă definitiv progresele făcute de Hanka robotics în cybertehnologie.

„Suntem foarte încântați că am început filmările în Wellington', declară producătorii. „Orașul are facilități de producție de ultimă oră, iar peisajul său urban oferă un decor de fundal ideal pentru un film SF. Echipa care lucrează în Noua Zeelandă este excepțională. Toți cei din Noua Zeelandă ne-au ajutat enorm pentru a putea să aducem la viață povestea și personajele îndrăgite de milioane de oameni din toată lumea, și pentru asta le suntem extrem de recunoscători'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare