; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

The Mandalorian poster e1587516600226

A început lucrul la sezonul 3 al serialului Star Wars „The Mandalorian”

24 April 2020

Știrea a fost lansată în exclusivitate de Variety: platforma de streaming Disney + a început pre-producția pentru sezonul 3 al popularului serial „The Mandalorian', plasat în universul Star Wars, asta în condițiile în care sezonul 2 va avea premiera abia la toamnă.

 

„The Mandalorian', serialul lansat cu mare success de Disney + în noiembrie anul trecut, va avea și sezonul 3 și, mai mult decât atât, pre-producția pentru noile episoade a început deja, anunță Variety.

 

Potrivit surselor publicației, creatorul Jon Favreau scrie deja la scenariul sezonului 3 și scrie „de ceva timp'. De asemenea, lucrează departamentele de creație și scenografii, dar încă nu au avut loc filmări de vreun fel (ar fi fost și greu, data fiind situația mondială curentă și felul în care pandemia a lovit în industria filmului).

 

Știrea că sezonul 3 din „The Mandalorian', povestea unui vânător spațial de recompense interpretat de Pedro Pascal, este deja în lucru vine după ce, în februarie, s-a aflat că sezonul 2 al serialului va fi disponibil la Disney + în octombrie anul acesta, iar lansarea nu ar fi afectată de pandemia de coronavirus: filmările s-au terminat chiar la începutul lunii martie, potrivit unei postări de pe Instagram a Ginei Carano (în serial Cara Dune).

 

Cel mai probabil, sezonul 3 al serialului va ajunge pe ecrane în 2021. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare