; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

The Crown Season 4 Releasing on November 15th

A fost lansat trailerul oficial pentru noul sezon „The Crown“

05 November 2020

Platforma de streaming Netflix a lansat trailerul oficial al sezonului patru „The Crown', după ce în urmă cu două săptămâni a fost difuzat primul teaser al noului sezon. Sezonul 4 din „The Crown'  va fi disponibil începând cu 15 noiembrie.

Acţiunea celui de-al patrulea sezon începe la finalul anilor 1970, când preocupările reginei Elisabeta (Olivia Colman) și ale familiei ei se îndreaptă către asigurarea succesiunii și găsirea unei soții potrivite pentru prințul Charles (Josh OConnor), care, la 30 de ani, este încă necăsătorit. În timp ce poporul resimte impactul politicilor controversate, introduse de Margaret Thatcher (Gillian Anderson), prima femeie prim-ministru a Marii Britanii, tensiunile dintre aceasta și regină cresc. Thatcher împinge țara în Războiul Malvinelor, provocând astfel conflicte cu țările din Commonwealth. Pe măsură ce povestea de dragoste dintre Charles și tânăra Lady Diana Spencer (Emma Corrin) devine basmul atât de necesar pentru a-i uni pe britanici, în spatele ușilor închise, familia regală este din ce în ce mai divizată.

Scris de Peter Morgan, în distribuţia sezonului patru se regăsesc şi Helena Bonham Carter (prinţesa Margaret), Tobias Menzies (ducele de Edinburgh), Erin Doherty (prinţesa Anne), Emerald Fennell (Camilla Parker Bowles) şi Marion Bailey (regina mamă).

Pornind de la portretizarea celor mai puternice două femei din ţară din acea vreme, scriitorul Peter Morgan a explicat:

„S-ar putea spune că sunt două femei foarte asemănătoare, născute la doar câteva luni distanţă. Ele sunt definite de cel de-al Doilea Război Mondial, de sentimentul de austeritate, de muncă grea, de devotament, creştinism şi de multe altele. Era cunoscut faptul că regina şi Thatcher nu au reuşit să se înţeleagă. Cred că probabil au avut o relaţie bazată pe respect. Dar au avut şi multe neînţelegeri, a fost cu adevărat distractiv să le explorăm deosebirile şi asemănările. Am avut, de asemenea, şansa de a le explora pe amândouă în calitate de mame. Scrierea personajelor lui Thatcher şi a reginei din postura de mame a fost probabil un unghi pe care nimeni nu l-a explorat până acum. Dar a rezultat în crearea unuia dintre episoadele mele preferate din sezon'.

 

În luna iulie a fost anunţat că show-ul va continua cu sezonul şase.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare