; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Burak bleu

A fost lansat trailerul noului film al lui Burak Özçivit

15 March 2018

Burak Özçivit (protagonisul serialului premiat cu Emmy, „Dragoste infinită') a început promovarea filmului de război „Can Feda', care va intra în cinematografele turceşti pe 6 aprilie.

 

Pelicula prezintă povestea prieteniei dintre doi soldaţi, interpretaţi de Burak şi Kerem Bürsin, şi întâmplarile prin care trec aceştia pe câmpul de luptă. În prezent, Burak este într-o pauză de filmări, iar în ceea ce priveşte viaţa privată, a fost recent ţinta unor bârfe în presa tabloidă turcă, care l-au deranjat foarte tare. Acestea ar fi pornit de la faptul că soţia sa, actriţa Fahriye Evcen, nu l-a însoţit la gala GQ', în cadrul căreia Burak a fost desemnat Bărbatul anului', deoarece ar fi fost supărată pe acesta.

În momentul în care a auzit aceste zvornuri, Burak a simţit nevoia să clarifice imediat situaţia în faţa ziariştilor care îl aşteptau la ieşirea dintr-un restaurant. „Voi mă cunoaşteţi cât de cât. Cum să fie posibil acest lucru? Aceste barfe au apărut pentru că nu ne-am afişat împreună în public şi au fost, evident, inventate', a spus actorul în vârstă de 33 de ani, citat de sabah.com.tr.

 

Vedeţi aici trailerul filmului „Can Feda':

CAN FEDA

Can Feda filminin fragmanı yayında !6 Nisan 'da sizlerleyiz…

Posted by Burak Özçivit on 13 Martie 2018

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare