; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Bobonete si Cabral

A fost Dragobetele și pentru vedetele de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

25 February 2015

Pentru cei 12 concurenți din emisiunea prezentată de Cabral și Mihai Bobonete, ziua de ieri a fost una specială – chiar dacă se aflau în Africa, ei au sărbătorit Dragobetele.

Bobonete si Cabral

Dorian și Vladimir s-au întors de la Provocarea junglei – Atenție, se cade! cu 4 stele, care reprezintă 4 porții de mâncare, după o probă în care comunicarea a fost elementul cheie. Însă, cum a fost o zi specială, celebritățile din tabără au avut parte de mai multe surprize: au primit o masă și scaune în tabără, iar Cătălin a fost invitat să le ducă un tort mare, pe care să îl împartă cu toții.

Tortul nu a fost singura surpriză, pentru că fetele au mai primit și o mică trusă de machiaj, cu fond de ten, ruj și farduri.

Parcă simți miros de civilizație cu alea două picături de fond de ten pe mână', a spus Gina, în transă parcă, după ce a văzut fondul de ten.

Ruby, însă, a fost tristă toată seara, din cauza unei iritații destul de grave pe care o are pe față.

De trei zile nu mă uit în oglindă, de frică!', a spus ea, în timp ce plângea, iar Gina și Vladimir încercau să o împace și să o binedispună.

Provocarea junglei – Macarale râd în soare

Echipa votată de public pentru Provocarea junglei de astăzi este formată din Ruby și Dorian. Șerpi, înălțime, coordonare, comunicare, acestea sunt cuvintele cheie pentru proba de astăzi.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare