; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Suits_show_2560x1440_android_thumbnail2

A fost comandat oficial spin-off-ul serialului „Costume”

13 March 2018

Canalul USA Network a comandat oficial un spin-off centrat pe personajul Jessica Pearson, interpretat de Gina Torres, în „Costume' / „Suits'. Finalul sezonului 7 al serialului-mamă va servi de episod introductiv.

 

Veste bună pentru fanii serialului „Costume'! Se vorbea de aproape un an despre un posibil spin-off și acum lucrurile au devenit oficiale.

Iată ce-au aflat cei de la express.co.uk: personajul Ginei Torres va avea propria lui poveste. Seria derivată creată de Aaron Korsh, „tatăl' producției originare, o va urmări pe Jessica la Chicago, în timp ce aceasta se va avânta în apele tulburi ale politicii. Nu se știe deocamdată care va fi numele serialului și nici data lansării. Va intra cât de curând în producție și, cel mai probabil, va ajunge pe micile ecrane undeva prin 2019. Iar personajul principal al noului serial va fi desigur Jessica Pearson. „Interpretarea Ginei Torres a avut un mare impact asupra fanilor. Abia așteptăm să explorăm acest nou capitol din moștenirea serialului și această nouă lume a Jessicăi', a explicat producătorul Chris McCumber.

După ce a făcut parte din primele 84 de episoade ale serialului „Costume', Gina Torres a părăsit producția în mijlocul sezonului al șaselea, dar se va întoarce pe 25 aprilie (în Statele Unite) pentru finalul sezonului al șaptelea, care va servi și de pilot pentru noul serial. O dată cu sezonul 7, vor mai părăsi serialul și Patrick J. Adams și Meghan Markle, interpreții lui Mike și Rachel. Dar aventurile cabinetului Pearson Specter Litt nu se vor termina aici, pentru că sezonul al optulea din „Costume' a fost deja comandat, iar Katherine Heigl  se va alătura distribuției.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare