; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

A fost anunțată data premierei pentru sezonul 2 din „Cartea pierdută a vrăjitoarelor”

A fost anunțată data premierei pentru sezonul 2 din „Cartea pierdută a vrăjitoarelor”

07 August 2020

Noile episoade, 10 la număr, ar fi trebuit lansate anul acesta, dar planurile producătorilor au fost date peste cap din cauza pandemiei de coronavirus. Până la urmă, premiera a fost stabilită, scrie Radio Times, pentru ianuarie 2021.

Primul sezon din „Cartea pierdută a vrăjitoarelor' este disponibil la noi pe HBO GO, în caz că nu l-ați văzut până acum. Într-o lume în care creaturile magice se ascund de oameni, dar au propriile reguli și propria politică, vampirul Matthew Clairmont (Matthew Goode) și vrăjitoarea Diana Bishop (Teresa Palmer) se îndrăgostesc. Deși, evident, iubirea lor este interzisă, dat fiind faptul că provin din specii diferite.

Serialul, care a fost lansat în toamna lui 2018, este adaptarea unor cărți de mare succes (traduse și la noi), o trilogie scrisă de Deborah Harkness: „Cartea pierdută a vrăjitoarelor', „Școala nopții' și „Cartea vieții'. Fiecare serie adaptează o carte, sezonul 2 punând pe ecran evenimentele din „Școala nopții', în care, ca să scape de pericolul prezent, Matthew și Diana, care formează acum un cuplu, se refugiază în trecut, în Londra elisabetană.

În sezonul 2 se va alătura distribuției, în rolul dramaturgului Christopher Marlowe, actorul Tom Hughes („Victoria').

Serialul „Cartea pierdută a vrăjitoarelor' va avea și sezonul trei (producătorii au anunțat în același timp că povestea va continua cu sezoanelor 2 și 3), care va adapta „Cartea vieții'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare