; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

A doua semifinală „Românii au talent” are loc în Vinerea Mare

12 April 2012

În Vinerea Mare, telespectatorii Pro TV sunt așteptați la cea de-a doua semifinală a show-ului Românii au talent'. Încă 12 concurenți intră în ring pentru marele premiu de 120.000 de euro.

Semifinaliștii din ediția de vineri, 13 aprilie, promit un show complet, cu ingrediente dintre cele mai diverse. Muzica va fi reprezentată de Ștefan Gabriel și Radu, tatăl și fiul care au impresionat prin prestația lor la chitară și fluier în prima ediție a emisiunii, Alexe Krem Răzvan, rapperașul actoraș' din Bacău, Gigel Frone, cel care a încercat la Iași o prezentare de modă, dar în final a ajuns să le cânte juraților și Vasile Godja, care face minuni cu arcușul său.

Dansatorii sunt și ei unul și unul: Adrian Pintilie și Sorin, cei doi băieți din Timișoara care au demonstrat că prin perseverență poți ajunge acolo unde îți dorești, Dalma Szatan din Cluj, care a impresionat juriul nu doar cu dansul, dar și cu coregrafia pe care singură și-a făcut-o, trupa Gold Mask și Vlad Jucan, belly-dancer-ul din Cluj.

Telespectatorii vor avea parte și de alte surprize: Claudiu Toader va arunca cu blaturile de pizza în aer, Florin Limbovici va face o demonstrație de slackline, cei de la Hypnosis se vor juca cu focul, la propriu, iar Popa Tudorel va imita noi sunete.

Dintre cei 12 concurenți, doar trei vor ajunge în marea finală de pe 11 mai.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare