; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Kadin

A doua modificare de titlu pentru serialul turcesc difuzat de Antena 1: „Femeie în înfruntarea destinului”

13 June 2018

Din 27 iunie, Antena 1 va difuza un nou serial turesc, după ce în trecut a încercat să cucerească telespectatorii cu „Mama', „Lale' şi „Puterea destinului'. Serialul se numeşte „Înfruntarea destinului' (în original „Kadin') şi e o producţie cu 26 de episoade difuzată în ţara de origine anul trecut la postul Fox.

 

În centrul poveştii se află Bahar (Özge Özpirinçci), o femeie care nu a avut o viaţă uşoară. Aceasta a fost abandonată de mama ei în copilărie, iar de-a lungul vieţii s-a luptat cu sărăcia. Când credea că va fi fericită pentru totdeauna, Bahar îşi pierde şi soţul, pe Sarp Çeşmeli (Caner Cindoruk). Singură cu doi copii, protagonista trebuie să găsească resursele necesare pentru a lupta cu toate greutăţile. Serialul este adaptarea turcească a unei producţii tv japoneze din 2013, „Woman – My Life For My Children'.

Iniţial, pentru personajul Bahar fusese aleasă Cansu Dere, însă producătorii de la MF Yapım i-au oferit în cele din urmă rolul lui Özge Özpirinçci, pe care o ştiţi din serialul „Dragoste cu împrumut' („Aşk Yeniden'), în care a jucat alaturi de Bugra Gülsoy. Ozge (32 de ani) şi-a început cariera în actorie în 2007, cu un rol în serialul „Kavak Yelleri', iar din 2015 are o relaţie cu actorul turc Burak Yamanturk.

La rândul său, şi partenerul lui Özge din „Împotriva destinului', Caner Cindoruk, a mai fost văzut pe micile ecrane de la noi în „Kösem'.

Pe 27 iunie, telespectatorii vor putea urmări la Antena 1 primele 3 episoade ale producţiei „Înfruntarea destinului' de la ora 20.00.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare