; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Haven sezonul 5

A doua jumătate a sezonului 5 din „Haven” începe la Diva luni, 16 mai

03 May 2016

Povestea din prima jumătate a sezonului 5 începe imediat după victoria protagoniştilor împotriva lui William. După ce l-au exilat cu succes în Vid, Nathan şi Duke află că Audrey Parker pe care o ştiau şi o îndrăgeau a dispărut, iar în locul ei a apărut Mara, o „originală' malefică, responsabilă de crearea „Năpastelor' cu sute de ani în urmă. Eliberată, în sfârşit, din corpurile care au încarcerat-o până acum (Audrey, Lucy, Sarah etc.), Mara dezlănţuie haosul în Haven. Convins că poate recupera personalitatea lui Audrey din corpul Marei, Nathan împiedică „Garda' – o misterioasă oganizaţie de „Năpaste', fondată de Vince – să o prindă. Aşa ajunge în conflict direct cu Dwight, devenit recent liderul „Gărzii'.

Haven sezonul 5

A doua jumătate a sezonului 5 – sezonul 5 B – îi pune pe eroii noştri în faţa unor provocări nemaivăzute până acum: izolat de restul lumii de o ceaţă misterioasă, Haven e pe cont propriu. Audrey redevine ea însăşi, scapă de malefica Mara, trebuie să ţină oraşul laolaltă şi încearcă să construiască o relaţia cu mama ei, Charlotte, care nu vrea decât să plece din oraş. Nathan se chinuie în continuare să pună capăt „Năpastelor' şi intră în conflict cu locuitorii din oraş, care adoptă regulile stricte ale lui Dwight legate de traiul în spatele „giulgiului' care înconjoară oraşul. Vince şi Dave vor în continuare să descopere ce înseamnă misteriosul termen „Croatoan', pe care l-au descoperit scris într-una dintre stâncile din pădurea din Haven, iar eforturile lor îi determină să ia o hotărâre dureroasă. Duke vrea să descopere ce înseamnă să fii un Crocker – ştiind că s-ar putea să nu-i placă răspunsurile pe care le va găsi. Evenimentele din Haven anunţă o confruntare cataclismică: tensiunile cresc, alianţele se schimbă, iar în ultimul capitol al poveştii, misteriosul termen „Croatoan' este clarificat, în sfârşit.

„Haven', bazat pe nuvela lui Stephen King, The Colorado Kid, este povestea investigaţiei pe care o face Audrey în acest oraş aparent normal, care e – de fapt – unul extraordinar. De-a lungul celor 5 sezoane de până acum, Audrey încearcă să se înţeleagă pe ea însăşi, dar şi misterele din Haven, iar aceste încercări o trimit şi mai adânc în gaura de iepure…

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare