; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

HipTrip 20151

A doua ediție HipTrip Travel Film Festival începe joi, la București

06 October 2015

Timp de 4 zile, la Cinema Eforie şi Cinema Union, iubitorii de aventură au ocazia să participe la un maraton cinematografic care îi va plimba prin 10 țări.

HipTrip 20151

25 de filme din India, Marea Britanie, SUA, Australia, Spania, Germania, Siberia, Canada, Iran și România vor rula pentru spectatorii din București, multe dintre ele în premieră națională. Invitați din Armenia, Marea Britanie, Franța sau Germania vor povesti publicului despre aventurile lor în locuri îndepărtate ale lumii, locuri în care am visat fiecare, măcar odată în viață, să ajungem.

HipTrip 2015

HipTrip Travel Film Festival se deschide cu documentarul lui Albert Maysles – „In Transit' – filmat integral la bordul cursei Amtraks „Empire Builder', un film făcut de regizor exclusiv din pasiunea pentru călătoriile cu trenul. În paralel, la sala Union, va rula „În căutarea libertăţii' / „The Search for Freedom', un documentar care surprinde o nouă revoluţie – a oamenilor care îşi doresc să trăiască la maximum fiecare clipă şi să facă ceea ce le place mai mult: surfing, snowboarding, schi, skateboarding sau ciclism montan.

Cea de-a doua ediție a HipTrip Travel Film Festival va avea loc în perioada 8-11 octombrie la Cinema Union și Cinema Eforie.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare