; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Angelica rivera

A confirmat! Angelica Rivera, fosta prima doamnă a Mexicului, va reveni pe micile ecrane

24 August 2020

Primele zvonuri despre revenirea Angelicăi Rivera, fosta prima doamnă a Mexicului, la telenovele au apărut în ziua în care aceasta anunța despărțirea de fostul președinte, Enrique Pena Nieto. 

Angelica Rivera, cunoscută pentru rolul din telenovela „Tequila cu suflet de femeie’, se va întoarce în curând pe micile ecrane. 

Inițial știrea a fost confirmată de fiica Angelicăi, Sofia Castro în 2019. În cadrul unui interviu Sofia a precizat că revenirea mamei sale în telenovele va veni mai repede decât de așteptăm. 

De această dată, Angelica Rivera a confirmat scurt și la obiect faptul că va reveni pe micile ecrane. Tot cu ajutorul fiicei sale, în cadrul unor instastory-uri în care Sofia Castro, a întrebat-o pe mama sa dacă se va întoarce în televiziune, curiozitatea venind chiar din partea fanilor Angelicăi, aceasta a răspuns scurt „Da'.  

Nu este cunoscut încă proiectul în care fosta primă doamnă a Mexicului se va implica. Potrivit celor de la TVyNovelas aceasta este în competiție cu Lucero, Lety Calderón și Erika Buenfil pentru un rol în remake-ul telenovelei mexicane „Mirada de mujer', care se va numi „Si nos dejan'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare