; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Prince Harry Meghan Markle

A cerut-o deja Prințul Harry pe Meghan Markle de soție? Presa din Anglia zică că da

30 August 2017

 

La începutul acestei luni, Prințul Harry și Meghan Markle au fost într-o vacanță de trei săptămâni în Botswana, pentru a sărbători cea de-a 36-a aniversare a actriței. Iar călătoria ar fi fost specială  și din alt motiv, potrivit revistei Red Magazine: Harry ar fi cerut-o în căsătorie pe Meghan.

Nimic nu e oficial la ora aceasta, precizează site-ul respectiv, dar există motive pentru care apropiații cred că prințul a făcut pasul cel mare.

Imediat după ce au ajuns  în Africa, Meghan a avut parte de o „mică petrecere surpriză' de ziua ei,  care a fost pe 4 august.

Potrivit surselor, Harry (care face 33 de ani pe 15 septembrie) ar planificat cu grijă, mult în avans, petrecerea pentru Meghan – totul s-a petrecut în curtea unui prieten, la un grătar, cu multă mâncare, muzică și voie bună. Actrița i-a cunoscut astfel pentru prima dată pe prietenii din Botswana ai prințului și ar fi fost „foarte impresionată'.

 

Locul și perioada anului sunt speciale pentru Harry

 

August are o semnificație aparte pentru Prințul Harry – pe 31 august comemorează moartea mamei sale, Prințesa Diana.  Iar unul dintre prietenii lui declara pentru sursa amintită că prințul a planificat să o ceară în căsătorie pe Meghan în această lună  „ca să poată asocia luna august cu ceva plin de bucurie'.

Și locul ar fi fost ideal pentru cererea în căsătorie: Harry declara în urmă cu câteva luni într-un interviu că Botswana este pentru el  „o a doua casă' – datorită colaborării sale cu organizația caritabilă Sentebale, a călătorit foarte des în Botswana.

De fapt, a călătorit pentru prima dată în Africa imediat după ce Diana a murit. „Am venit prima dată în 1997, imediat după ce mama mea a murit. Tatăl meu mi-a spus mie și fratelui meu să ne facem bagajele – mergeam în Africa pentru a scăpa de tot”, a declarat Prințul Harry în acest an pentru revista „Town & Country'. „Aici mă simt eu însămi mai mult decât oriunde altundeva în lume. Aș vrea să pot petrece mai mult timp în Africa”, a continuat Harry.

În plus, Prințul William a cerut-o pe Kate de soție tot în timpul unei călătorii în Africa, un safari în Kenya în 2010, deci precedent ar exista.

 

Inelul are o legătură cu Diana.

Potrivit acelorași surse regale, Harry a lucrat cu un bijutier pentru a folosi diamantele dintr-o broșă pe care a moștenit-o de la mama sa pentru a face un inel unicat pentru aleasa inimii sale, Meghan Markle. Ar fi durat câteva luni de zile pentru ca inelul să ajungă în forma sa finală.

Chiar dacă au făcut pasul cel mare, cei doi nu vor să facă public acest lucru.

„Harry a spus că dorește să se bucure de eveniment în familie, înainte a face informațiile publice', a mai declarat sursa.

În plus, scrie Red Magazine citând Harpers Bazaar, cei doi nu au nici un interes să anunțe acum că s-au logodit: nu vor să umbrească alte evenimente importante de familie, cum ar fi cea de-a 20-a comemorare a morții Prințesei Diana, de pe 31 august, dar și aniversarea nunții de platină a reginei și a ducelui Philip în noiembrie.

„În decembrie pot anunța logodna și ar putea să se căsătorească anul viitor. Cred că așa se va întâmpla', a declarat pentru sursa citată Darren McGrady, fostul bucătar-șef al Prințesei Diana.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare