Homepage  / Cinema

A apărut trailerul filmului „Balerina”, cu Ana de Armas. Când îl vom vedea în cinematografe

A apărut trailerul filmului „Balerina”, cu Ana de Armas. Când îl vom vedea în cinematografe
12

de Andreea Hentea,

A apărut trailerul filmului „Balerina”, spinoff-ul seriei de filme de mare succes „John Wick”. Imaginile noului film anunță secvențe tensionate, cu mult dinamism și coregrafii elaborate, în care protagonista jucată de Ana de Armas îl întâlnește pe John Wick (Keanu Reeves) și își înfruntă inamicii în moduri spectaculoase. Ce știm în prezent despre film și când va ajunge pe ecrane.

A apărut trailerul așteptatului film „Balerina”, cu Ana de Armas

În acest nou film care se anunță alert și bogat în confruntări pe viață și pe moarte, Ana de Armas o interpretează pe Eve Macarro, o balerină antrenată pentru confruntări extrem de dure, aflată pe urmele asasinilor care i-au ucis familia.

Acțiunea din „Balerina” / „Ballerina” are loc între evenimentele din „John Wick 3: Război total” / „John Wick: Chapter 3 – Parabellum” (2019) și „John Wick: Capitolul 4” / „John Wick: Chapter 4” (2023), având-o în rolul principal pe eroina care apăruse doar pentru câteva momente în cel de-al treilea film al francizei, în care fusese interpretată de balerina Unity Phelan, scrie variety.com.

PFW – Vuitton PhotocallIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Secvențele din proaspăt difuzatul trailer ne arată începuturile evoluției personajului. Mica Eve Macarro, ai cărei părinți au fost uciși de un grup foarte periculos, este racolată de puternicul Winston (Ian McShane) pentru a învăța să lupte în tradiția școlii de asasini Ruska Roma.

Instruită de abila Nogi (Sharon Duncan-Brewster), Eve învață să înfrunte inamici feroce și devine capabilă să transforme în armă orice obiect aflat la îndemână și să stingă aruncătoare de flăcări cu un furtun de mare putere. O foarte scurtă secvență din finalul trailerului ne înfățișează întâlnirea dintre Eve și John Wick (Keanu Reeves) însuși, căreia eroina îi cere sfaturi despre cum poate deveni imbatabilă.

Ce vedete vom mai vedea în film

După cum a declarat Shay Hatten, scenaristul filmului, pentru collider.com, noul „Balerina” îl va prezenta pe Keanu Reeves, protagonistul francizei „John Wick”, într-un rol consistent. „Wick va fi un personaj real, și nu doar o apariție de tip cameo, cu un singur moment”. Printre actorii pe care îi vom vedea în distribuția filmului „Balerina” se mai numără Anjelica Huston, Gabriel Byrne, Catalina Sandino Moreno, Anne Parillaud, Norman Reedus și regretatul Lance Reddick (dispărut în 2023).

Lansat în primăvara trecută, „John Wick: Capitolul 4” a avut cele mai mari încasări ale francizei cu Keanu Reeves în rolul principal, obținând peste 440 de milioane de dolari la nivel global. Populara serie a mai avut un spinoff – miniseria „Continental: Din lumea lui John Wick” (disponibilă pe Prime Video), cu Mel Gibson în rolul principal, lansată în septembrie 2023.

Filmul „Balerina” este regizat de Len Wiseman, iar scenariul este scris de Shay Hatten, pe baza personajelor create de Derek Kolstad. Chad Stahelski, care a regizat toate cele patru filme din seria „John Wick”, se numără printre producători.

„Balerina” va avea premiera internațională pe 6 iunie 2025, dată de la care va rula inclusiv în cinematografele din România. Până la premieră, urmăriți aici trailerul filmului.

Sursă foto: Hepta – Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton