Homepage  / Filme Online

A apărut trailerul animației „Întors pe dos 2”. Când este premiera și care sunt noutățile

A apărut trailerul animației „Întors pe dos 2”. Când este premiera și care sunt noutățile

de Andreea Hentea,

Așteptatul lungmetraj „Întors pe dos 2” / „Inside Out 2” beneficiază de cel mai impresionant trailer al unei animații lansate de studiourile Disney, dar mai avem ceva de așteptat până va ajunge pe ecrane.

Lansat în 2015, lungmetrajul animat „Întors pe dos” s-a bucurat de un imens succes, fiind recompensat cu un Oscar, un Glob de Aur și un trofeu BAFTA pentru cea mai bună animație, pe lângă numeroase nominalizări. Filmul regizat de Pete Docter și Ronnie Del Carmen ne făcea cunoștință cu Riley (voce: Kaitlyn Dias), o fetiță din Minnesota, a cărei mutare, împreună cu părinții, în San Francisco, îi tulbura toată viața veselă și fără griji de până atunci. Confruntată cu noi emoții precum Tristețea (voce: Phyllis Smith), Furia (voce: Lewis Black), Dezgustul (voce: Mindy Kaling) și Frica (voce: Bill Hader), Riley reușea să treacă mai departe mai ales cu ajutorul Bucuriei (voce: Amy Poehler).

Noul film, „Întors pe dos 2”, continuă povestea lui Riley, acum adolescentă, și ne înfățișează o nouă emoție: Anxietatea (voce: Maya Hawke), despre care s-a spus că este cel mai așteptat personaj al noii animații, scrie variety.com.

Trailer urmărit cu febrilitate

Recent lansatul trailer al acestui nou film a avut un succes notabil, adunând 157 de milioane de vizualizări în 24 de ore, potrivit studiourilor Disney. Astfel, „Inside Out 2” l-a depășit pe deținătorul anterior al recordului, „Regatul de gheață 2” / „Frozen 2” (2019). Din cele 157 de milioane de vizualizări, 78 de milioane au venit de la utilizatorii TikTok. „Suntem încântați că atât de mulți oameni s-au conectat pentru a vedea noul trailer al filmului «Inside Out 2», a declarat regizorul Pete Docter, care este și director de creație la Pixar. „Încă de când a apărut primul film, știam că o poveste în care ne putem vizualiza emoțiile – acele mici voci din capul nostru – vor fi mult mai multe de explorat decât ar putea încăpea într-un singur film”, a mai spus acesta.

Docter, care a regizat „Întors pe dos” în 2015, l-a lăudat pe Kelsey Mann, regizorul continuării „Întors pe dos 2”, spunând că el și echipa „au făcut o treabă grozavă cu noul film, extinzând lumea acestuia și introducând noi emoții, pe care toți cei de la studiouri sunt foarte nerăbdători ca publicul să le descopere”. El a adăugat: „Suntem cât se poate de recunoscători pentru răspunsul de care s-a bucurat trailerul. Le mulțumim tuturor celor care l-au vizionat și abia așteptăm ca publicul să vadă filmul în cinematografe, în vara viitoare”.

Anxietatea, așteptată de fani

Filmul „Întors pe dos 2” o înfățișează pe Riley în postura de adolescentă, confruntându-se cu sentimente noi și complicate. Din distribuția filmului anterior se întorc Amy Poehler, Phyllis Smith și Lewis Black, care își vor împrumuta din nou vocile personajelor Bucurie, Tristețe și Furie. Bill Hader și Mindy Kaling (care au fost nemulțumiți de salariul primit) vor fi înlocuiți de Tony Hale și Liza Lapira, care vor fi vocile emoțiilor Frică, respectiv Dezgust. Diane Lane va reveni, de asemenea, în rolul mamei lui Riley.

Cea mai așteptată de fani este însă Maya Hawke, care va da voce Anxietății.

Filmul „Întors pe dos 2” / „Inside Out 2” va rula în cinematografele din România din 14 iunie 2024.

Până la premieră, puteți urmări trailerul filmului aici:

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton