Homepage  / Cinema

A apărut trailer-ul filmului „Uncharted”, adaptarea celebrului joc video, cu Tom Holland în rolul principal

A apărut trailer-ul filmului „Uncharted”, adaptarea celebrului joc video, cu Tom Holland în rolul principal

de Mioara Tronaru,

Cu toate că premiera era programată pentru iulie 2021, abia acum a apărut trailer-ul așteptatului film „Uncharted”, iar lansarea s-a mutat în 2022, la o dată care nu a fost încă stabilită. Iar după cum arată, s-ar părea că așteptarea a meritat!

Vânătoarea de comori pe care o așteptăm de la „Uncharted” a tot fost amânată. Mai întâi au fost schimbările regizorului și scenaristului, apoi a venit epidemia de COVID-19, care-a dulversat calendarele de lucru ale tuturor studiourilor hollywoodiene. Dar acum, se pare că pornim în linie dreaptă, sperăm că fără alte deturnări, spre cinematografe.

Cine sunt actorii din filmul „Uncharted”

„Uncharted” este regizat de Ruben Fleischer (care-a făcut cele două „Zombieland” și „Venom”) și îl are în rolul principal pe Tom Holland, care îl interpretează pe tânărul Nathan Drake. Așa că povestea din film este un soi de prequel al jocului video. O să vedem pentru prima oară originile aventurilor lui Nathan „Nate” Drake, acum doar un tânăr vânător de comori, care spune despre el că este descendentul celebrului explorator englez Sir Francis Drake (1540 – 1596). Și o să fim martori și la întânirea lui cu Victor „Sully” Sullivan, care-i va deveni complice și mentor, interpretat în noul film de Mark Wahlberg. În 2010, când a pornit șantierul acestui proiect, Wahlberg era cel care primise rolul Nathan Drake. Alături de Tom Holland și Mark Wahlberg, din distribuție mai fac parte: Sophia Taylor Ali („The Wilds”), Tati Gabrielle („The 100”) și Antonio Banderas (care va fi și în „Indiana Jones 5”, programat pentru iunie 2023).

Când se lansează filmul „Uncharted”

Conform ultimelor calendare ale studiourilor, lungmetrajul „Uncharted” va fi lansat, cel puțin în Statele  Unite, pe 18 februarie 2022, în IMAX 3D, după cum a aflat Variety.

În aprilie 2021, Sony (care sunt producătorii filmului) au semnat un contract cu Netflix și The Walt Disney Company prin care au cedat drepturile de streaming pentru producțiile lor din perioada 2022 – 2026, inclusiv „Uncharted”. Deci, după lansarea în cinematografe, o să avem acces la el și pe platformele de streaming.

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton