; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cop TVM Seriale

A apărut revista “TVmania Seriale”!

15 April 2015

Miercuri, 15 aprilie, a apărut pe piaţă revista „TVmania Seriale', dedicată în exclusivitate acestui îndrăgit gen de producţii tv.

Cop TVM Seriale 2015

Vă plac serialele? Dacă da, atunci nu trebuie să rataţi noua revistă „TVMania Seriale', care tocmai a apărut pe piaţă.

Publicaţia conţine interviuri exclusive, ştiri de ultimă oră şi informaţii despre cele mai în vogă seriale americane, turceşti şi sud-americane de pe micile noastre ecrane.

Kit Harrington, Jon Snow

Kit Harrington, Jon Snow din excelentul serial-fenomen „Urzeala tronurilor', vorbeşte în exclusivitate despre personajul său şi pe cine ar vedea pe Tronul de Fier.

 

Empire

Ce seriale sunt la modă în alte ţări („Empire' vă spune ceva?!) şi ce regizori celebri pregătesc proiecte interesante (Woody Allen face un serial pentru Amazon, de exemplu), aflaţi citind „TVmania Seriale'.

 

Aras Bulut Iynemli

Tot în exclusivitate, Aras Bulut Iynemli, pe care îl ştiţi din serialele „Suleyman Magnificul' şi „Trădarea', ne vorbeşte despre viaţa personală.

 

suleyman

Şi pentru că veni vorba de „Suleyman Magnificul', aflaţi din „TVmania Seriale' în ce proiecte sunt implicaţi acum Halit Ergenc şi Meryem Uzerli.

 

Maite

Nu am neglijat nici telenovelele: când va difuza Acasă producţia „La Gata', cu Maite Perroni, sau care sunt telenovelele anului în Mexic, aflaţi din „TVmania Seriale'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare