; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Zoolander 2

A apărut primul trailer „Zoolander 2”

03 August 2015

„Dacă Dumnezeu există, de ce a creat oameni urâți?', pune Ben Stiller întrebarea crucială în primul trailer al lungmetrajului „Zoolander 2'.

Zoolander 2

Top modelul cel mai cunoscut din lume se întoarce, iar trailer-ul noilor sale aventuri este deja disponibil pe net. Videoclipul începe de la Big Bang, trece prin întreaga galaxie și plonjează în creierul, muncit de întrebări existențiale, lui Derek Zoolander (Ben Stiller), manechinul dăruit de Dumnezeu cu privirile Blue Steel și Magnum. Iar dacă nu faceți diferența între cele două, nu sunteți fani adevărați ai primului „Zoolander', cel din 2001.

15 ani mai târziu, Zoolander n-a învățat nimic și pare la fel de cretin. „Dacă Dumnezeu există, de ce a creat oameni urâți?', chiar și vocea din off, care imită vocea lui electronică a lui Stephen Hawking, se amuză pe seama lui.

„Zoolander 2', regizat ca și primul de Ben Stiller, cu Owen Wilson în rolul Hansel, cu Penelope Cruz și o adevărată cohortă de guest stars care sunt „arată într-adevăt foarte-foarte bine' (Mika, Kim Kardashian, Kanye West, Justin Bieber…), va avea premiera în România pe 5 februarie 2016.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare