; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Bani negri_Tuff Money_HBO (3)

A apărut primul teaser al noului serial românesc pregătit de HBO, „Bani negri (pentru zile albe)”

14 July 2020

„Bani negri (pentru zile albe)', noul serial HBO Europe produs în România, va avea premiera anul acesta la HBO și HBO GO.

Din sinopsisul oficial aflăm că: „Doi prieteni glumesc despre jaful pe care vor să îl comită. Gluma se întoarce împotriva lor când discuția le este auzită și interpretată greșit. Cei doi ajung în situația de a planifica și executa jaful perfect. Sunt complet nepregătiți, atât pentru această lovitură, cât și pentru consecințele ei'.

Filmările au avut loc în Piatra Neamț, Onești și București. Scenariu și regia i-au fost încredințate lui Daniel Sandu, care-a mai lucrat la serialele „La Bloc', „Nimeni nu-i perfect', dar și la „Hackerville' (unde a colaborat la scrierea scenariului), și a fost încununat cu lauri odată cu debutul în lungmetraj, cu filmul „Un pas în urma serafimilor' (8 premii Gopo, inclusiv pentru cel mai bun film, cel mai bun scenariu și cel mai bun regizor).

În rolurile principale îi vom vedea pe Alexandru Papadopol și Cristian Bota, iar din distribuție mai fac parte: Medeea Marinescu, Gavril Pătru, Valeriu Andriuță, Adriana Irimescu, Maruca Băiașu, Mălina Manovici, Iulia Dinu, Voica Oltean.

„Bani negri (pentru zile albe)' este al șaptelea proiect realizat de HBO România, care-a mai făcut: „Stand-Up Café' (2008), „În derivă (2010), „Rămâi cu mine' (2013), „Umbre' (2015), „Valea Mută' (2016), „Hackerville' (2018).

Puteți vedea primul material video al serialului aici:

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare